lauantai 15. helmikuuta 2020

Pongo 9v

Pongon synttärit oli 11.2.2020 ja Ponksu täytti hienosti 9 vuotta. Vielä hyvässä kunnossa oleva herrasmies, joskus vähän jäykkyys vaivaa. Jumpalla, hyvällä ruualla ja pyörälenkeillä pysyy toivottavasti hyvässä kunnossa vielä pitkään!

Juhlavieraina meillä oli Anna-kasvattaja ja hän käytti Tulppaa moikkaamassa Pongoa, niin saatiin yhteiskuva. Tulpan silmät oikein kirkastui, kun näki velipojan. Kasvattaja on kertonut, että Pongo piti Tulppaa pystyssä pentulaatikossa, kun "tulpaksi" synnytyskanavaan jääneen Tulpan omat jalat eivät vielä pitäneet. Kyllä ne toisensa muistaa. Pongohan osaa esimerkiksi metsälenkeillä lähteä etsimään Tulppaa, jos se jää omille teilleen haistelemaan taakse.

Juhlavieraana oli tietysti velipoika Kake (eli puoliveli jälkimmäisestä pentueesta). Varmaan Pongon tärkein ja paras koirakaveri. Sen kanssa onnistuu jopa kakkukuva ja sisällä olo yhdessä, vaikka kodista tulee vaan vuosi vuodelta vaikeampi resurssi Pongolle käsitellä. Kake on kuitenkin meille tärkeä ja ihana koirakontakti, joka ei pahalla ikinä muistele vaikka Pongolla joskus vähän yli kiehuukin. Kake on kyllä kultapoika ja mun lempipentu pentulaatikosta, koska sillä oli Batman-kuva niskassa.

Kiitos juhlista 11.2.2020 porukat, Anna, Karo, Lauri ja BobKuvat (c) Karoliina S.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti