sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Keski-Suomen monitoimisin collie

Collieyhdistyksen Keski-Suomen alaosaston vuosikokous on jokavuotinen perinne. Siellä nähdään rotutovereita ja käydään katsomassa vuoden ansioituneet koirat ja koirakot. Palkitseminen on hieno ele yhdistykseltä, sillä se kannustaa ja innostaa kisaamaan. Collie jää helposti kisakoirana kelpieiden, bordercollieiden ja muiden trendirotujen varjoon. Yhdistyksen tarjoama muistaminen on ainakin itselleni ollut aina hieno asia ja innostanut entisestään sekä yhdistyksen jäsenmaksun maksamiseen että toiminnassa mukanaoloon ja kisaamiseen. Kiitos Suomen Collieyhdistys!

Pongo on vuoden 2017 sileäkarvainen rally-tokocollie ja vuoden monitoimicollie-kiertopalkinnon voittaja. Sen lisäksi itselleni napsahti kevyt kolmen vuoden kakku alaosaston hallituksessa. Se tuntuu kuitenkin mukavalta, koska jäin Pop Dogin hallituksesta pois. Uudet ympyrät raikastavat aina ajattelua ja tekemistä. On kiva, että mukaan pääsemisen kynnys on matala.


Tästä palkinto- ja hallitustunnustuksesta hurmioituneena sain vihdoin joululahjalisenssini SPKL:lle ja ilmottauduin vuoden ensimmäisiin rally-tokokisoihin. 40 euron sijoittaminen ei-mihinkään kirpaisi kyllä kovasti ja hieman skeptisenä ajattelen lehtitilausta, mutta menkööt nyt tämän kerran. Edelleen vastustan lisenssiä kovasti, mutta ainoa keino olisi boikotoida. Sitä en halua tehdä, koska koira on täyttämässä helmikuussa seitsemän vuotta ja on parhaassa kisaiässä, -vireessä ja -fiiliksessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti