keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Katsaus vuoteen 2017


Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!


Vietetään vuoden 2017 viimeistä viikkoa, joten on mukava kelata hieman taaksepäin tämän vuoden tapahtumia. Koiraharrastusrintamalla löysin takaisin sen kipinän treenata, kilpailla ja nauttia harrastuksesta. Yksi tekijä oli lainakoira Lyytin saaminen kesäkaudelle agilitykaveriksi, jolloin Pongonkin kanssa treenaaminen oli mukavampaa. Tokossa päädyttiin umpikujaan alkuvuoden AVO1-tuloksen jälkeen, kun ajattelin rally-tokon olevan meille edelleen mahdotonta. Pongon kanssa aksattiin ja Lyytin kanssa aksattiin vähän tavoitteellisemmin. Jotenkin sieltä löytyi Pongon kanssa palaset toimia ja rally-tokon harrastaminen alkoi maistua.

Päästiin yli rally-tokon käytösruutukoiran ahdistuksesta, oikean puolen seuruu alkoi luistamaan paremmin ja yleisesti oli mukavampaa yhdessä. Pitkään aikaan mitään oikeita suuria ongelmia, kuten aggessiota, ei ole enää ollut, mutta treenaaminen ei ole ollut motivoivaa. Se into löytyi taas, kun huomasin, että mehän osataankin. Loppuvuodesta innostuin kisaamisesta todella ja saatiin mestariluokasta RTK4. Halu eteenpäin on vieläkin suurempi ja treenailen tällä hetkellä useita kertoja viikossa koiran kanssa. Elämäntilanne ja opiskelu antaa nyt myös paremmin ohjaa treenaamiselle, mikä on ihanaa. Huomasin että tätähän minä tarvitsen, harrastusta minkä kanssa viihtyä.

Siirryin rally-tokon valmennusryhmään ja toivottavasti ensi vuonna saataisiin metsästettyä pikkuhiljaa valiotuloksia. Jos niitä ei tule, se ei haittaa. Nautitaan ja harrastetaan, Pongo on varmaan elämänsä parhaassa rally-tokovireessä. Tuon kaverin kanssa on ihanaa harrastaa!

4 kommenttia:

 1. Hienoa rallattelua niin videolla kuin viime aikojen kisoissakin! Kyllä ne ysivitoset sieltä tulevat. Kiitos Tiina menneen vuoden treeniseurasta ja mukavaa tulevaa vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Hyvät uudet vuodet teillekin, jatketaan harjoituksia.

   Poista
 2. Kyllä on hienon näköistä menoa, ei voi muuta sanoa!

  VastaaPoista