maanantai 27. marraskuuta 2017

RTK4 Pongo

Siinä se nyt on.


Viime lauantaina saatiin oman seuran kisoista kolmas rally-tokon mestariluokan tulos ja koulutustunnus RTK4. Aikamoinen tunnemyrsky tuli koettua, koska olihan tuo ihan hirmuisen upea hetki. Kaikkine vaikeuksineen arjessa, harrastuksissa ja kisoissa sain nauttia meidän parhaasta radasta ikinä. Koira oli loistavasti kuulolla, itseäni jännitti, mutta pystyimme toimimaan. Pisteitä kerättiin 85, joista -10p tuli mun neljästä askeleesta kolmen sijaan.Nyt on takki tyhjä, hyvällä tavalla. En osaa edes sanoa oikeastaan mitään. On hienoa päästä tavoitteisiin kaiken harjoittelun, ilon ja vaikeuksien jälkeen. Treeneissä on ihanaa ja Pongo on niin ihana lähes kaikissa treeneissä. Ollaan löydetty oikeanlainen yhteistö ja vihdoin se näkyy myös kisaradalla.

Seuraavaksi hiotaan siitä sitten rally-tokovalio. Vaikka siihen menisi saman verran treenejä mitä tähän hetkeen pääsemisessä. Nytkin oltiin ensimmäisestä kiinnityksestä vain yhden askeleen päässä.

2 kommenttia:

  1. Vautsi vau, superisti onnea teille molemmille!! Mieletön saavutus ja kyllä te sen valion arvonkin saavutatte varmasti alta aikayksikön jos meno pysyy samanlaisena kuin mitä videolla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Toivotaan. Edessä peruutus on vielä keskeneräinen, muut liikkeet kasassa ainakin suunnilleen. Aina ei kaikissa olosuhteissa onnistu. Mutta yritämme parhaamme, kiitos kovasti ihanasta viestistäsi Oona! :)

      Poista