perjantai 2. syyskuuta 2016

Mitä meille on kesällä kuulunut?

Mun puhelinhan hajosi tuossa kesällä, yksi päivä se vain meni pois päältä eikä herännyt enää koskaan. Nyt kuitenkin on parissa kuukaudessa tullut räpsittyä vähän jo kuviakin, joten pääsette nauttimaan näistä puhelinkuvista ja kurkistamaan mun ja Pongon arkeen (ja juhlaan). Muistan, että nämä postaukset on olleet suosittuja ja olen tehnyt näitä muutamia ennenkin. Ainakin kaksi postausta on tullut näitä aikaisemminkin tehtyä! 1 2

1 - Uuden puhelimen testailua. Pongo ja hoitokoira Susa. 2 - Pongo istuskelemassa collieiden tokomestiksissä, odoteltiin vissiin yksilökehiä. 3 - Susa kehän jälkeen, esitin sen colliemestiksissä. NUO ERI sijoitus 2! 4 - Collieiden pääerikoisnäyttelyssä meidän porukan huippuhetki oli kun Acting kennel sijoittui kasvattajaluokassa neljänneksi olikohan 7 vai 8 kennelin joukosta. Ja kun nää ei ole mitään näyttelykoiria!!

1 - Pongon pissitys ennen treeneihin menoa Haukkuvaarassa. 2 - Pongo matkustaa veljen autossa. 3 - Iltalenkki Jyväskylän Harjulla. 4 - Agirodussa kera HeVi Smoothies joukkoeen!

1 - Rakas Pongo kesken päikkärien. 2 - Olin pelaamassa Pokemon Go:ta ja Pongolle riitti tallustelu: se meni tonne järveen, eikä suostunut poistumaan sieltä. Se vaan halusi möllöttää ja miettiä maailman mänöä. 3 - TOKO SM kokeen jälkeen, olin ihan järkyttävän kipeänä ollut muutaman päivän ja naama on sen näköinenkin... 4 - Kesän parasta hupia: uittamista!

1 - Snapchatkuva. 2 - Pakollinen söpö istumiskuva. 3 - Ai että oisko Pongollekin maistunut vähän grillattu lohi? Kun eihän se oo ikinä ruokaa saanut ja hirvee nälkä ja tyhmät ihmiset antakeeruokaaperkule. 4 - Pongo ottamassa päiväunia ihanan kolmen typyn vierailun jälkeen. Käytiin metsässä lenkillä hiomassa suunnitelmia mahdollisesta pennusta... Sitten joskus. Hups eikai tätä pitänyt kertoa tänne?


Tätä meille on nyt niinkuin kesällä kuulunut. Mitäs teille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti