sunnuntai 7. elokuuta 2016

Palkintopallin keskellä!

Viikonloppuna startattiin neljä starttia Pertti Siimeksen radoilla uudistuneessa Jattilassa. Kisakenttien pohja oli mielestäni sama, mutta yksi kenttä (=lämppäkenttä) oli kivituhkaa. Materiaalina se oli musta parempi mitä kisakenttä, mutta kisattiin nyt edelleen sillä paljon parjatulla Jatin pohjalla.

Lauantain ratoja ei ole videolla, mutta ensimmäisellä agiradallamme pudoteltiin rimoja ja oltiin käännöksissä aika kömpelöitä. Myös keppivirheitä näkyi.. jälleen. Toisella radalla eli hyppiksellä sitten virheetön suoritus muuten, mutta kepeillä tuli tehtyä virhe. Kannustin koiraa vain eteenpäin korjaamatta, koska ajattelin että mieliala on tärkein, ettei koira paineistu kepeillä. Muuten radasta jäi hyvä fiilis ja pelattiin hyvin yhteen koirakkona.

Sunnuntaina sitten oli kaksi agilityrataa. Eka rata oli aika helpon tuntuinen, ei siinä ollut meille oikeastaan vaikeita kohtia. Koira valui parissa käännöksessä, mutta fiilis oli hyvä ja kepit onnistui. Siitä palkintona meille sitten nollatulos ja luokkavoitto. Harmiksemme mentiin 0,71s yliajalle, eli LUVA jäi taas saamatta, mutta tulipa hyvä fiilis radalta. Toisella radalla sekoiltiin, kun kepit oli heti alussa ja ne epäonnistui. Ei saatu pakkaa kasaan, mutta tehtiin mm. hanatuskeinu ja höpöiltiin. Oli ainakin hauskaa.


Tuntuipa aika mahtavalta kerrankin voittaa! Ollaan aina kakkosia, nelosia tai jotain sijalla 1623. Tänään sitten vihdoinkin päästiin keikkumaan palkintopallin keskelle ja hyvän radan jälkeen vieläpä. Palkintona suklaata mulle, purutikkuja koiralle ja 1,5 starttia Jattilaan. Näiden hylkyputkien jälkeen on ihan kiva, että välillä tulee myös niitä onnistumisia. Muistelin, että ei olla koskaan aikaisemmin voitettu mitään virallisia kilpailuja, missä olisi ollut muitakin osallistujia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti