maanantai 6. kesäkuuta 2016

Nokka kohti kilpailuja!

Kesän kisakalenteri on nyt päivitetty. Joku agilitykisareissu jos innostutaan tekemään kasvattajan tai treenikavereiden kanssa niin joo, mutta kokonaisuudessaan on vähän jo alustavat suunnitelmat tehty.

ke 15.6 Agilitykilpailut TamSK, Tampere, 2 starttia agilityradoilla, tuomarina Wüthrich Johanna

pe 1.7 TOKO-koe SCY 70v. Laukaa, Collieiden TOKO-mestaruus (AVO)
(la 9.7 Agilitykisat Ylöjärvi tai Varkaus)
(la-su 16-17.7 Agilitykisat Mikkeli)
23.7 TOKO-koe, Laukaa, TOKO-SM joukkoekisa, edustetaan Pop Dog ry:tä (AVO)

la 6.8 Agilitykilpailut JAT Jyväskylä
su 7.8 Agilitykilpailut JAT Jyväskylä
su 21.8 Agilitykilpailut LAUKA, Laukaa

Kuva: Karoliina S, kiitos!

Pari TOKO-koetta ja sitten noita agilitystartteja. Koira on nyt hyvässä kunnossa, agilityesteet sujuu ja meno on ihan hyvää. Nautitaan nyt näistä yhteisistä ihanista kesän kilpailuista, kun se on mahdollista. Kesällä on mukavampi ajella muihin kaupunkeihin kisaamaan. Koira hierotetaan vielä ennen TOKO-kokeita, kun se oli aika jumissa tuosta kaulasta. Muilta osin se oli kyllä hyvässä kunnossa ja mielummin minä nyt sitä hypytän vaikka niissä kisoissa, kun aina ja ikuisesti jankutetaan vaan niitä valkkaratoja. Pongo on kuitenkin jo noin viisi ja puolivuotias, joten agilityvuosia ei ole monia jäljellä raskaalla koiralla. Valkun sanoin: "Miksi et nauttisi kisaamisesta, ei teidän tarvitse treenata? Se osaa jo kaiken." Ja niinhän se osaa. Jos se vaan on jumiton, niin se tekee ihan mitä tahansa mä pyydän.

Susa kävi muuten tänään katselemassa mun kanssa vähän agilityesteitä, putkia ja hyppyjä. Tutustui myös vähän keppeihin. Jatketaan tehokuuria sen kanssa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti