maanantai 11. huhtikuuta 2016

Doboa videolla

Kokoilin videolle vähän meidän doboiluja yli viikon takaa. Tässä ihan muutamia treenijuttuja vain, mutta vähän meidän aloittelijoiden lähtötasoja ja treenejä mitä ollaan tehty.

Doboilu on hauskaa yhdessä koiran kanssa jumppaamista! Mä ainakin oon ihan koukussa lajiin ja pyrin kyllä harrastamaan sitä noin kerran viikossa. Tekee koiralle ja itselle hyvää ja pääsee vaikuttamaan ihan uusiin lihaksiin. Agilitykoiralle dobo on kyllä ihan huippua ja parantaa kyllä myös siellä suoritusta. Suosittelen kokeilemaan!

Pongolla tuo hallin suurin pallo on hieman pieni, mutta suurempaa ei ole saatavilla tällä hetkellä. Mutta tällä mennään ja tehdään niitä harjoituksia mitä pystyy.4 kommenttia:

 1. Olipa kivan näköistä menoa! :) Doboa olisi kyllä kiva kokeilla omankin koiran kanssa, näyttää niin hauskalta harrastukselta! :)

  VastaaPoista
 2. Voi ei miten ihanan iloinen Pongo on tehdessään sun kans tätä!! <3
  Tätä ois kyl kiva tehdä munkin koirien kans, aina jos ees venyttelenkin kotona tms, niin ne on heti ihan messissä. :D Tekis niin hyvää koirien kropanhallinnalle, mut vielä täytyy tyytyä vaan tasapainotyynyyn, doboon ei ihan raaski sijoittaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pongo on onnellinen kun saa tehä mitä vaan :) Se on siitä tosi kiva dogi.

   Ja tasapainotyynylläkin pääsee pitkälle! :) Sun pitää tulla kesällä käymään Jyväskylässä doboilemassa ;)

   Poista