tiistai 5. tammikuuta 2016

Nollakoirana mölleissä

Ennen joulua käytiin hätyyttelemässä kisakuntoa 20.12 Pop Dogin rallymölleissä. Nollakoiraltiin Pongon kanssa voittajaluokassa, jossa oli paljon kinkkisiä asioita. Tötsien tilalla lahjapaketit, houkutuksessa joulukuusi... Tuomari Elli oli keksinyt vaikka ja mitä!

Meno oli mun silmään ihan hyvää, harjoittelin radalla oikean puolen seuruuta ilman "imuttavaa" kättä, jolloin onnistui hyvin tiukoissa kohdissa käytön käyttö ilman namiakin. Palkkailin myös kesken radan. Alussa tuli kökkö peruutuksessa, kun koira meni täysin pois työmoodista, mutta sain sen hyvin toimimaan taas. Otti häiriötä, mutta mun mielestä hyvää menoa ja kisatilanteessa en tekisi noin riskillä.


Mentiin tosiaan meidän oikea käytösruutu ekana, joka ei ole videolla. Se sujui hienosti ja pääsin palkkailemaan Pongoa. Halusin viedä sen vielä radan päätteeksi käymään käytösruudussa, että tulisi mahdollisimman kisanomainen kokemus, mutta aika olisi lyhyt.

Sunnuntaina viralliset kisat kotihallissa. Treeniä on vähän alla, kävin lähinnä muistuttelemassa vähän kuvioita läpi koiralle. Itse sairastuin juuri sopivasti, mutta kerkeän varmaan sunnuntaiksi parantumaan. Ja nyt näkee ainakin alkuvuoden tason, että millä tasolla ollaan nyt kisoissa. Maaliskuussa kun on seuraavat kotikisat, niin kerkeää niihin petraamaan (tai olemaan petraamatta, mikä nyt fiilis onkaan rallyn suhteen).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti