maanantai 4. toukokuuta 2015

Kulissien takana

Ajattelin tänään tylsän illan ja vapaapäivän kunniaksi toteuttaa puhelinkuvapostauksen. Muissa blogeissa (esim. Hertan, Kertun & Martan blogissa) tätä postausta on jo nähtykkin, joten ajattelin toteuttaa oman versioni tästä mukavasta kollaasipostauksesta. Puhelinkuvia minulla on nimittäin paljon ja tykkäänkin ikuistaa puhelimella kuvia hauskoista tilanteista, kun järkkäri on turhan työläs kantaa mukana. Toivottavasti pidätte, tässä muutamia kuvia mieleenpainuvilta hetkiltä kevään ajalta!

1 - Eilisistä kisoista, käytiin lämppälenkillä kalliolla ennen kisasuoritusta. Aivan ihana verkkapaikka! 2&3 - Pysähdyttiin samaisella matkalla Tähtihovissa ja syötiin Karon kanssa lehtipihvit. Kisapäivien kohokohtia on myös hyvät ruokapaikat ja ruuat! 4 - Aamutreeneissä otin Pongosta kuvaa ja Karo ja Anna tuli häiritsemään (peilistä näkyy häiritsijä).


1 - Viime viikolla käytiin lenkkeilemässä Nellin hoitokoirien kanssa. Pongon mielestä aivan ihana tyttölauma! 2 - Pongo heitti talviturkin. 3 - FB:n kasvattiryhmässä keskusteltiin Pongon pentueen hampaiden kunnosta ja tässä Pongon leegot. Hyvältä näyttää, hieman hammaskiveä takahmapaissa, mutta muuten hyvässä kunnossa. 4 - Pongo oli lenkillä kukkaispoika. <3
1 - Viikon takainen kuva lenkiltä, kun kävin omatoimitreenien jälkeen Haukkuvaaran metsiköissä. Oli ihana reissu. 2 - Extremporeagivalkan jälkeen käytiin kasvattajan kanssa lenkillä ja tottakai oli pakko geokätköillä samalla.. Olen joutunut tämän harrastuksen uhriksi jo muutamia kertoja. 3 - Treeneihin menossa ja treenikassin sisältö oli tälläkertaa tämmöinen! 4 - Muru oli pari viikkoa sitten hoidossa (ja harjattavana). Tämmöinen näkymä mulla yleensä on kun datailen.

1 - Lievestuoreessa (puhelimen sijaintitietojen mukaan) lenkillä ja vanha tunneli tms. Pelotti! Kuvassa kasvattaja ja miljoona nahkaa. 2 - Noin kuukausi sitten auton takakontti oli jotenkin remontissa, joten Pongon piti matkustaa etupenkillä ja mun sikaosastolla. 3 - Perus kisapäivän aamu, eli yleensä tykkään käyttää koiran kisapäivien aamuina pyörälenkillä. Pongo tykkääkin hölköttää pyörän mukana. 4 - Höpsöttelykuva, miltä näyttäisin jos mulla ois nahkan puikkonokka? :DMitäs piditte tällaisesta puhelinkuvapostauksesta, näitä lisää vai oliko ihan tylsä? Ja täytyy vielä loppuun kiittää koirablogit.nettiä, joka nosti meidän blogimme viikon nostoksi. Kiitos paljon ja kyllä, tulen päivittämään miten ongelmakoiraprojektin kanssa tulemme etenemään. Pysykää siis kuulolla.

6 kommenttia:

 1. En kestä :D Tuo kuva missä sulla on Pongon nenä :D:D

  VastaaPoista
 2. Oi! Kivaa, että meidän puhelinkuvapostaukset innosti sua :-) Tälläisiä postauksia on aina kiva lueskella ja katsella, kun näissä tulee paljon arkisempia tilanteita esiin kuin ns. "normaaleissa" postauksissa.

  Ihania kuvia - etenkin tuo viimeinen on hauska!! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja mä yritän vähän vältellä puhelinkuvia blogissa, kun ne on niin räkälaatusia yleensä ja porukka tykkää katella mielummin laatukuvia. Mutta järkkärillä otetut kuvat on yleensä enempi vähempi lavastettuja tilanteita, puhelimella saa nopeasti räppästyä hauskasta tilanteesta kuvan :)

   Ja kiva että tykkäsit!:)

   Poista