maanantai 27. huhtikuuta 2015

Aprillipäivän agilityvalmennus

1.4. oltiinkin Pongon kanssa agilityvalmennuksessa ja kasvattajakin pääsi paikalle kuvaamaan! Valitettavasti sain videot vasta nyt, kun niiden lähettämisessä on ollut vähän ongelmia. Parempi myöhään kun ei milloinkaan kuitenkin.

Rata oli tosi mukava ja yllättäen aika paljon onnistui myös meille vaikeita kohtia. Sain aika kivasti onnistumaan putki-puomi erottelun toisella yrittämällä ja putkiin ohjaaminen sujui musta multa jopa ihan hyvin, tai vaikkei se olisi ollut sujuvaa, koira meni aina sinne minne pyysin. Esteelle irtoaminen oli hankalaa ja sitä ehkä pitäisi harjoitella erikseen. Kaikenkaikkiaan oikein mukava fiilis aksata, tuntui, että löytyi jopa rytmi tekemiseen eikä homma ollut niin hapuilua. Pongo myös jaksoi mukavasti tehdä.

Ja sanomattakin selvää, että speedcrossit olivat aivan huiput jalassa, en miettinyt kenkiä ollenkaan! Vaikka jalkakin on ollut taas vähän kipeä kumppareilla kävelyn vuoksi, en tuntenut aksatessa lainkaan kipua. Oli kyllä mahtavaa kun pystyi tekemään itse sen 100% mihin kykenee, ilman että jalka vihoittelee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti