keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Voihan agilityvalmennus.

Voihan lähdöstä varastus. Voihan takaakiertojaakotus. Voihan valuvat valssit. Voihan muka liian lyhyet kädet. Voihan koira joka ei muka hakeudu käteen. Voihan autossa haukkuminen ja voihan siksi auennut nenä. Voihan aivan helvetin typerä, hidas ja mököttävä ohjaaja. Nämä päällimmäisenä mielessä tämän päivän agilityvalmennuskerrasta ja oon vähän treenimasennuksen partaalla. Koira on hyvä, motivoitunut ja innokas treenin alusta loppuun, itse pilaan fiiliksen kun oon mököttäjä ja tuntuu, etten ansaitse noin kivaa treenikaveria. Mulla on ollut oman asenteeni takia vähän huono omatunto nyt treenien jälkeen. 

Joten, koitetaampa asennoitua paremmin ja mietitään hyviä puolia! Ihan hieno flippi. Koira irtoaa ja hakee hyvin putkiin. Koira haki kepit hyvin ja teki virheettömät sekä ihan hyvät kepit. Koirassa oli vauhtia ihan mukavasti. Vaikka eka valssi valui renkaan jälkeen, homma ei kurahtanut vaan valssihässäkkä parani loppua kohden. Sain treenin lopuksi Pongon hakemaan oikeaan käteen putkijutussa. Pongo palkkautui mahtavan hyvin pallolla. Koiralla oli aivan mielettömän hyvä asenne ja se oli tänään mitä parhain treenikamu. Pienen mietinnän jälkeen ja videoiden katsomisen jälkeen fiilis agilityvalmennuksesta parani ja mielestäni siellä oli joitain hyviäkin pätkiä. Oli myös mukavaa kun kasvattaja poikkesi katsomaan treenejä ja sain nämä tärkeät epäonnistumiset videolle. Mikään ei opeta niin hyvin kun treenin videoiminen, tälläkin kerralla tuli uusia asioita opittua ja erityisesti opittua niitä treenin paikkoja.
Huomenna treenataan vielä jotain ja sitten perjantaina alkaa hiihtoloma, joten lähden arkea ja kaikkea karkuun Ouluun! Siellä sitten kelpaa kasvatella omaa treenimotivaatiota ja vähän pitää koirallakin taukoa, yhdessä sitten tauon jälkeen tullaan yhä innokkaampina takaisin treenikentille. 

Mietin jopa hetken, että oisinko ostanut agilitylisenssin ja mennyt 28.2 kisaamaan JATin kisoihin, mutta taidan kuitenkin jättää vielä väliin. Turha kai niitä hyllyjä mennä keräämään, on vielä turhan kylmät kelitkin kisata (alku- ja loppulämpät vaatii niin paljon enemmän työtä ja koiran lämpimänä pito) ja mikäs kiire tässä on. Kyllähän noita karkeloita tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti