perjantai 6. helmikuuta 2015

Aurinkoinen suojapäivä

Tänään pidettiin ihan vapaapäivä kaikesta mahdollisesta aivojumpasta ja treenaamisesta. Koulusta päästyäni ulkona oli niin ihana keli, että oli pakko lähteä ulkoiluttamaan kameraa! Lumi oli pehmeää ja muutenkin ihan täydellinen lenkkeilysää ja käytiinkin tunti hömppäilemässä kahdestaan ulkona. Veljellä sammui samalle reitille tosin mönkkäri kun bensa loppui, joten siksi yhessä kuvassa näkyy joku muukin ihminen. 

Mönkkärin saatua käyntiin oltiin kyllä kahdestaan ja heittelin vaan Pongolle keppiä hankeen. Se pomppasi innokkaasti hankeen ja meni täysiä kepin luo, sitten rauhallisesti kävellen takaisin keppi suussa. Tätä olisi pitänyt jatkaa noin ikuisesti Pongon mielestä. 


Annetaanpa kuvien laulaa. Valitsin muutamia lempiotoksiani päivältä, ehkä ensi kerralla sitten tulee "järkyttävimmät kuvat mun koirasta" -galleria, missä Pongo yrittää punkea eteenpäin järkyttävässä lumessa tai kantaa keppiä mulle takaisin erittäin vttuuntunut ilme naamallaan. Nyt kuitenkin pari mun mielestä ihan kivaa kuvaa.


Viimeisenä aina lempikuva. "Nautiskelija ja pakkaspäivän hajut". On tuo eläin vaan niin mielettömän kaunis aina välillä.


2 kommenttia: