keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Lakin kanssa agilityvalmennuksessa!

Tänään jäälle menossa :)
Pongon kanssa ollaan käyty tällä viikolla joka päivä treenaamassa, maanantaina agilityvalmennuksessa, tiistaina rallyiltiin sekä tänään keskiviikkona tehtiin pieni rallyharkka. Maanantain aksat ei mennyt ihan putkeen, yllättäen onnistui saksalainen suhteellisen hyvin, mutta esim. leieröinti kepeille tuotti ongelmia sekä sitten lopulta oltiin aika ärsyyntyneitä molemmat, koira sekä minä. Rallyssä ollaan tehty lähinnä eteentuloja ja pidetty hauskaa, vähän sellaista kisoja edeltävää harkkaa. Kävästiin Pongon kanssa tänään jäälläkin vähän tekemässä molemmat hankitreeniä, hiki virtasi jopa mullakin välillä.. Täytyy ottaa tavaksi! 

Mutta! Tänään tosiaan käytiin ennen ryhmiä treenaamassa ja päätettiin Karon kanssa jäädä katsomaan Annan agivalmennus. Siinä sitten muita valkkalaisia tuli myös paikalle ja yksi sanoi jalkansa olevan kipeä, eikä hän voi juosta, joten haluanko mennä agilityyn. Annalta sain koirankin lainaan, joten tottakai sitten halusin aksaamaan! Karo vieläpä videoi koko lystin, joten pääsin sitten itsekin näkemään miltä meno näytti ja kerrankin voin sanoa olevani ihan suht tyytyväinen. Toki aina on mokia, mutta tavallista parempaa ohjausta mielestäni multa ja vähemmän kökköä tai säätöä. 

Aksasin sitten Pongon emän eli Lakin kanssa, joka on aika kokenut 3-luokan koira. Oli mukavaa kun sai onnistumisen kokemuksia kohdissa, jotka esim. maanantaina ei oikeen sujunut Pongon kanssa tai yleisesti Laki tuntui lukevan mun ohjausta ehkä paremmin mitä Pongo saattaa joskus tehdä omiansa. Lakin kanssa oli tosi kiva aksata, vaikka jotkut kaarteet saisi kyllä vielä tiukemmiksi, niin mielestäni oli ihan siistiä menoa jopa myös välillä multakin! On kyllä huippua kun saa aina välillä treenikamuilta koiria lainaan, oppii itse paljon enemmän mitä erilaisempien koirien kanssa pääsee harjoittelemaan. 
Nyt sitten on vielä huomisen rallytreenit ennen kisoja ja perjantaina ollaan vapaapäivällä molemmat. Lauantaina sitten puikkonokka kohti Seinäjokea, vähän jänskättää miten tulee menemään.. Ilmoitin Pongon nimittäin ens kuulle 15.2 Muuran järkkäämiin rally-tokokisoihin Jyväskylään, eli nyt sitten näköjään kisaillaan tätä rallya! Ja pohdinnassa on Lempäälän agikisat tän kuun lopussa jajaja... kaikkea sitä on tullut mietittyä, mihin menisi kisailemaan. Saapi nähdä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti