tiistai 27. tammikuuta 2015

Kipuja

Eilen agilityvalkassa ja en voi nyt tälläkertaa menoa kehua. Heti alussa jouduttiin jumittamaan alkua, jossa mun piti saada koira reagoimaan tosi nopeasti valssiin ja siitä mun käteen, joten Pongo ehkä jo siinä väsyi ja se hyvä rallattelubuugi meni sillä ohi. A:lle tuli tosi hidas alasmeno ja sen jälkeen lensi rima ja lopussa jouduttiin jumittamaan vielä kauemmas esteelle lähetystä kun itse en osannut lähettää, pitää kättä tarpeeksi kauan ylhäällä ja vedin koiran kädellä aina pois kun se olisi juuri hypännyt.. Plääh. 

Kaikista inhottavin juttu on se, että mulla kipeytyi jalkaterän ulkosyrjä toisesta jalasta taas niin pahasti, että jouduin puoliksi nilkuttamaan vuoron loputtua, sekin varmaan sitten heikensi vielä mun ohjaamista. Kävin sitten väliajalla teippaamassa mun jalan jeesusteipillä tiukasti ja kun siinä oli tukea, pystyin tekemään paremmin. Parina edellisenä viikkona on tuntunut tuossa kohdassa vähän kipuja, mutta nyt sattui kyllä siis ihan mielettömän paljon kun en voinut edes kävellä. Täytyy varmaan hankkia joku oikea nilkkatuki.

Sitten kun palattiin kehään niin ohjaukset ei onnistunut sen paremmin, käskytin keinulle taas 'kiipee' käskyllä (sata ja yksi raipaniskua mulle), koira jännittyi ja ei suostunut menemään kepeille, ei pystytty tekemään enää mitään, melkein väänsin itkua ja mulla hajosi pakka lopulta ihan kokonaan ja ei tullut treenistä yhtään mitään. Mielessä pyöri vaan "lähe nyt pois sieltä kehästä" ja yritin saaha jonkun yhen hyvän pätkän ja lopettaa. Ei onnistu niin ei onnistu, näitä kertoja on ollut vähän liiankin paljon kun mulla hajoaa pakka ja se on epäreilua kun koira silti haluaisi yrittää. Sillä meni selkeesti vähän vaikeaksi siitä keinulta kun piti siirtyä kepeille ja en osannut tukea sitä ja se otti vielä katsojistakin häiriötä.

Maanantaina käytiin käppäilemässä Laajarissa :)

Mietin tuota hidasta A:lle menoa ja Pongo varmaan kannattaisi hierottaa, ihan varmuuden vuoksi. Jotenkin tuntuu että viime hieronnasta on jo luvattoman pitkä aika (okei, meillä oli oikeasti treenitaukoakin) mutta nyt olisi hyvä huollattaa koira kun oikeasti alkaa taas tehokas ja järjestelmällinen treenaaminen. Koira oli myös oikeasti outo eilen (no olin varmaan itsekin), joten ehkä siinä voisi olla perää, jos sillä on vaikka joku paikka jumissa. Täytyy kysellä nyt vapaita aikoja mahdollisimman pian, tärkeintä olisi saada tietoa koiran terveydentilasta.

Tänään ei sitten huvittanut käydä ollenkaan treenaamassa mitään, kävästiin vaan kivalla lenkillä yhdessä ja jos sitä huomenna viitsisi jopa käydä jotain treenaamassakin. Torstaina sitten on se rallyvalkka, joka toivottavasti nostattaa mut tästä masennuksesta ja päästään sitten oikeasti tekemäänkin jotain järkevää välillä. :D

Lenkkeilemässä, Poko näkyy kun on heijastinliivi ja valo kaulassa :)

2 kommenttia:

  1. Voi kuinka ihanan tunnelmallinen tuo laskettelumäessä otettu kuva :-) Kivannäköiset lenkkimaisemat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä oli kyllä ihan nätit valot ja just kun oli pimenemässä :) Kastu vaan sukat kun piti tossa ihan rinteen vieressä kävellä :D

      Poista