torstai 23. lokakuuta 2014

Järkkärin ulkoilutus

Tää viikko on kulunut (okei, jossei maanantain agilityvalkkaa lasketa) oikeastaan vaan koiran kanssa hengaillessa. Treeniporukka ei nyt vaan oo kyennyt käymään treenaamassa ja itsekseni en ole jaksanut, joten ollaan sitten tehty muuta, lenkkeilty. 

Jaksoin jopa käydä kameraakin välillä ulkoiluttamassa (hyvä aina ottaa sillä kuvia ehkä kahden kuukauden välein..) ja olin ihan tyytyväinen otoksiin! Tai onhan mulla paljon kuvia ja kuvaan useita kuvia joka päivä, mutta iPhonella.. Ja siinä ei laatu päätä huimaa. Järkkäri on aika työläs kuljettaa mukana, joten sen käyttäminen vaatii pientä etukäteissuunnittelua ja onhan se riskialtista kuljettaa lenkeillä mukana, jos meinaa kaatuilla helposti metsässä.. No ihansama, käytiin siis lenkillä Karon ja Kaken kanssa niiden lähimetsiköissä.Valitettavasti tästä tuli jotenkin sininen nyt kun latasin tämän bloggeriin...?Harmi kun kellokaan ei ollut kuin vasta jotain viisi ja silti tuntui, että valoa oli ihan liian vähän ja jouduttiin tyytymään pönötyskuviin. Kaikki leikki- tai juoksukuvat oli vaan sellasta heilahtanutta kuvaa kokonaisuudessaan... joten niistä nyt ei sitten mikään oikein onnistunut. Mä nyt en muutenkaan ole mitenkään hyvä kuvaamaan, kunhan räpsin ja harrastelen ja muokkailen, mutta en kyllä tajua mistään kamerajutuista mitään.


Pongo

Kake
Otin molemmista pojista myös ihan rakennepönötyskuvat ja kun noita katseli vierekkäin, niin näki kyllä missä niitä suuria eroja on. Kake on tommonen silakkakuikelo ja Pongo kunnon tankkimörssäri! Alustan olisi myös voinut vähän valita huolellisemmin, sillä toi kallio oli osittain vähän epätasainen. 

Katsoo jaksaako tänään käydä itsenäisesti vääntämässä Haukkuvaarassa jotain koulupäivän jälkeen, mutta viikonloppu ainakin on vapaata kun lähden kotimaanmatkailemaan Ouluun ilman koiraa, joten ensi viikolla sitten parannetaan tätä treenitahtia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti