maanantai 15. syyskuuta 2014

MM-kisaradalla agivalpassa

Tänään oltiin taas Haukkuvaarassa Julian agilityvalmennuksessa ja sain

Karon mukaan kuvaamaan mun treenit videolle. Huippua! Tosi opettavaista näin jälkikäteen nähdä, mitä sitä tulikaan sählättyä ja miksi se koira nyt menikin noin. Meillä oli tänään MM-kisahenkinen rata ja ensimmäiset yhdeksän(?) estettä oli täysin samoin mitä MM-kisaradalla oli ollut viime viikolla. Hauska päästä treenaamaan oikeasti noinkin vaikeita ratoja! Ja kyllä siellä jotkut pätkät sujui, mutta ehkä ihan hyvä ettei oltu oikeasti MM-kisoissa... Hylky olisi nimittäin tullut jo kolmosesteelle ja monesti.

Mutta tällä kertaa en analysoi kummemmin, jätin Julian kommentit mukaan videolle, joten siinä näkyy miten mua neuvottiin mun virheiden kanssa. Harmiksi tuli paljon musta johtuvia keppivirheitä (5 kepeillä otin vasemmalla kädellä ja jyräsin koiran->vika väli jäi menemättä, vaikka olisi pitänyt ottaa oikeaan käteen koira ja sitten vasta vaihtaa), mutta meinaan tällä viikolla käydä tekemässä kivat keppitreenit sitten vähänniinkuin anteeksipyyntönä mun sekoiluista. Koiralla oli kyllä mieletön tsemppi, vaikka itse mokailinkin. :) Mutta nyt, nauttikaahan meidän valppavideosta!


6 kommenttia:

 1. Sulla on ihan mahti käskytysääni! :D MENEE MENEE! Hehee. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en tiiä, ainaki koira pinkoo vähän lujempaa ku kannustaa.. :D

   Poista
 2. Varmaan aika monella on treenauksen alla kyseinen rata :D Tulikin sun blogista mieleen, että täytyypä Nitankin kanssa kokeilla.. Ei meinaan mitään helppoja kulmia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aika paljon kinkkisiä kohtia, mutta väliin kivaa hanatteluakin. Oikein mukava treenirata! :) Mua vähän hirvitti toi vitoskepeille lähetys, mutta yllättävän kivuttomasti se meni, kun ollaan tehty nyt keppejä oikeestaan ainoastaan helpoista kulmista vaan. Jos ite ois osannut vielä vastaanottaa koiran keppien jälkeen oikein, niin oltais varmaan selvitty aika nopeesti niistäkin.

   Poista
 3. Onpas niillä tosiaan lakin kanssa samanlaisia ongelmia... ja sulla ja mulla myös. Mistähän johtuu, hehheh :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep :D Sun täytyy saada ladattua ne sun ja Lakin ton pätkän videot nettiin, niin voi vertailla :)

   Poista