sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Hyväntekeväisyysmätsäreissä

Käytiin pyörähtämässä tänään Vaajakoskella mätsäreissä, järjestäjänä oli Vaajakosken Musti ja Mirri ja kyseessä oli hyväntekeväisyys mätsärit. Tuotto mätsäreistä meni löytöeläinkodille ja siellä oli lahjoituskontti, mihin muunmuassa minä roudasin vähän ylimääräisiä juttuja (nappulaa sekä puruluita) löytökoirille. 

Me oltiin isojen koirien viimeisessä parissa ja meitä vastassa oli joku faaraokoiran tyyppinen koira. Pongo esiintyi tosi kivasti lukuunottamatta muutamaa ilopompsahdusta ja seisoikin hienosti. Olin kyllä tosi tyytyväinen sen käytökseen. Tälläkertaa oltiin kuitenkin sinisen nauhan arvoisia.

Kaikki kuvat jälleen räpsinyt Karo, kiitos!


Sen jälkeen alkoikin heti sinisten kehä, isoja koiria oli tosiaan tänään vain 15 kappaletta. Luokat toisaalta menikin pieni-keskikoko-iso-pennut-lapsikoira eli siis oli hieman erilaiset luokat mitä normaalisti. 

Sinisten kehässä ei ollut siis kovin montaa vastustajaa ja sain Pongonkin jopa seisomaan ihan hienosti paikallaan. Juostessakin tuomari juoksutti kahdessa erässä, suunnilleen nelisen koiraa per erä, joten hyvin sai jopa tilaa juoksuttaa! Propsit tästä. Oli kiva, että myös ne jotka tippui ekojen joukossa pois ensinnäkin käteltiin ja kaikki sai pönöttää sekä juosta kehässä. Näin sen kuuluu mennäkin, toisinaan harmittaa jos tuomari ei edes vilkaise nauhakehässä ja valitsee vaan jonkun kolme lempparia. 
Pongo tosiaan pääsi top neloseen pönöttämään ja pönöttikin hienosti itsensä tälläkertaa sijalle SIN3. Kyseessä kun oli Mustin ja Mirrin sponssaama mätsäri, oli myös palkinnot aika hienoja! Saatiin tosiaan palkinnoksi ruusuke, pokaali, pussi Pandan kevätrakeita, koiralle joku pieni ruokapussi märkäruokaa, puruluu sekä vielä Royal Caninin kori. Oli kyllä tosi huisit palkinnot näin "vain" sinisten kolmosiksi sijoittuneille. Todella hienoa!Puruluu on sattuneesta syystä pois kuvasta, kun jouduin vähän heittelemään sitä, että eräs suostui poseeraamaan nätisti kuvassa. Tuossa tosiaan näkyvät palkinnot, mitkä musta oli tosi hienot ja hyvät. Tosi kiva mieli itelle jäi mätsäreistä! Kehät sujui ripeään tahtiin, tuomari oli tosi mukava ja muutenkin järjestelyt toimi hienosti. Hetken joutui toki ilmottautumisessa odottelemaan ja ilmon nainen ei tiennyt mihin piti lahjoituskonttiin tulevat lahjoitukset viedä, mutta muuten musta oli todella onnistuneet mätsärit.

Sen jälkeen shoppailtiin Pongon kanssa vielä Mustissa ja Mirrissä Pongolle naudan savunilkka (eli Pongo tunki puikkonokan siihen laariin, joten päätin ottaa sille yhden sellaisen) ja sitten vielä otin sille 3 kappaleen pussin vinkuvia tennispalloja. 

Kävästiin vielä tekemässä paikkamakuu yhden PopDoggilaisen seurakaverin kanssa (1min, hihnassa) ja Pongo paikkisteli oikein pätevästi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti