keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Esittelyssä pari kivaa blogia!

Pyysin teiltä vähän reilu viikko sitten lukuvinkkejä ja mukavasti mulle tultiin linkkailemaan blogeja, yhteensä 26 blogia! Niistä olikin sitten kova karsiminen ja etsiskely, mitkä muutamat pääsisivät esittelyyn sitten ihan oman blogini puolelle. 

Mutta tässä nyt muutamia omia suosikkejani linkitetyistä blogeista, katsokaahan tekin kyseiset blogit mikäli sattuvat nappaamaan. Bannerikuvat lainattu blogeista, joten mikäli blogin/kuvan omistajana et halua banneria näkyviin, pyydäthän minua poistamaan sen! :)


Aivan ensimmäinen blogi mikä mulle linkattiin oli "Jediritareita oomme kaikki", missä päähenkilönä seikkailee aivan ihana trikkisheltti Jedi. Ilahduin kovasti tämän blogin linkityksestä, sillä aiemmin mun piti alkaa lukemaan kys. blogia, mutta jostain syystä hukkasin osoitteen. Blogissa on treenejä, arkea sekä myös kisoja, joten se onkin juuri aika samanlaista aihepiiriä mitä oma bloginikin edustaa, joten se meni ehdottomasti lukulistalle. Ja onhan Jedikin aivan ehdottoman ihana pikku sheltti!
Team FriHetAwa -blogiin ihastuin tietenkin ekana siksi, että siellä seikkailee myöskin aivan ihastuttava bluemerle puikkonokka kahden seropikaverinsa kanssa. Blogin ulkoasu on mukavan persoonallinen, blogia päivitetään usein ja postauksista löytyy usein kuvia. Plussaa harrastus- ja kisapostauksista, joten ehdottomasti tämäkin blogi meni lukulistalle!
Vaikka itse pidän enemmän usein (vaikka päivittäin tai ainakin useasti viikossa) päivittävistä blogeista, piti "Harrastushaukut Vinski & Ketku" -blogi valita ehdottomasti listalle. Päivityksiä tulee harvemmin, mutta ne ovat laadukkaita, kuvat todella upeita ja hienosti aseteltuja. Noita kuvia voisin jäädä tuijottelemaan vaikka tunniksi! Kuviin on todella panostettu ja blogi antaa ihanan rauhallisen ja järjestelmällisen kuvan. Pidän!!


Siinä kolme lemppariani linkatuista blogeista! Kiitos kaikille blogiensa linkityksistä. :) Useampaankin tuli liityttyä lukijaksi, joten mukavasti sain uusia kivoja luettavia blogeja.

2 kommenttia: