lauantai 23. elokuuta 2014

Varusteurheilua

Olen jonkintasoinen varusteurheilija ja musta on kiva päivittää omia sekä koiran varusteita hauskoissa kuvioissa tai väreissä. Tarvitsin uudet treenikengät vanhojen kulahtaneiden ja liian isojen tilalle, joten otin suunnaksi Stadiumin ja ostin sieltä itselleni uudet treenilenkkarit. Mahdollistahan on ostaa nimenomaan agilitykenkiä, mutta halusin lenkkarit, koska ne tuntuivat nyt minulle sopivimmalta vaihtoehdolta.Treenikengiksi valikoitui Nike Pegasus 31 -lenkkarit, joista pidin kovasti. Jo värimaailma pinkki-oranssi-lime oli ihan mielettömän herkullinen yhdistellä omiin vaatteisiin, oli kengät erittäin hyvät jalassa. Pohja tuntuu mukailevan oman jalan liikkeitä tasapainotellen niitä ja ne tuntuivat tarpeeksi tukevilta agilityyn. Myöskin kengän pohja maata vasten oli kuulemma hyvä mainitsemilleni sisäpohjille treenaamiseen.Pitävä pohja hallissa, missä tehdään kaarroksia ja muita. Hiekkakentillä pitää kenkiä vielä testailla, mutta ainakin Haukkuvaaran pohjalla kengät olivat todella buenot ja tuntuivat erittäin hyvältä valinnalta. Olen todella tyytyväinen ja suosittelen muillekkin.

Ja koska ikinä ei voi olla liikaa esimerkiksi pantoja, tänään viimeistä päivää ollessani Laukaan Markkinoilla töissä bongasin lemmikkieläinliikkeen loppuunmyynnin kaikki -50% kyltin. Sieltä sitten ostin Pongolle uuden kaulapannan ja pannaksi valikoitui Jokke Komia -panta. Vasta kotona tajusiin sen oleva vähä pohojanmaahenkine, mutta mikäpä vois olla mukavampaa  käyttää Oulusa vieraillesa, ku nui komia ruskia panta. Tykkääkkö nää? Alkuperäinen hinta 52,90€ ja sain sen 26 eurolla. Panta on täysnahkainen ja siinä on kiristävä ketju, mutta kuitenkin se on koiraystävällinen, koska se on tosi leveä panta. Huippu löytö siis! Nettikaupoissa pannan hinta oli jossain 40 eurossa, eli ihan hyvään hintaan sen sain. 

Nyt on Pongo komia poika ja mä oon kohta ihan överipinkki. Mutta tämmönen varustepostaus tälläkertaa! Toivottavasti piditte :) 

2 kommenttia:

  1. Että noi kengät on IHANAN väriset! <3 Pitäis varmaan itekki pian hankkia uudet lenkkikengät...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ne on ihanat ;) mä tarviin vaan narttukoiran mille ostaa kaikki mätsäävät varusteet :D

      Poista