torstai 7. elokuuta 2014

Pipitassu

Voi itku! Tänä aamuna kun herättiin niin Pongo tuntui aristavan toista etukäpälää ja nilkutti. Siinä sitten kun äitin kanssa tutkailtiin vähän tarkemmin jalkaa, niin johan alkoi Herra Draamakuningas oikein kunnolla ontumaan jalkaansa. Mitään muuta jalasta ei löytynyt, kun tassunpohjasta haava-alue, jota Pongo on sitten luputtanut.


Täytyy toivoa, että se on vain tuo haava ja kevyt draamailu mikä saa Pongon arkomaan tuota tassua. Laitoin siihen Betadinea ja sukan suojaksi (arvatahan saattaa että kauaa se ei vanhennut jalassa tuo sukka), jospa jalka paranisi pian. Toivottavasti jalka ei ole missään niksahtanut! Mutta empä usko, ainakaan mitään ns. traumaperäistä ei ole sattunut (tietääkseni), joten toivon että se on vain tuo haava. Aamulla täytyy uudelleen katsastaa tilanne ja mahdollisesti vetäistä karvoja vähän pois tassunpohjasta ja suihkutella sitä. Toivon tosi kovasti että menee pelkällä säikähdyksellä tuo ohitse!

Ja ostimpa vapaakortin nyt sitten Haukkuvaaraan, jahka tuo pipitassuli paranee niin pääsemme jatkamaan harjoituksia sitten Haukkuvaarassa jälleen! Can't wait! :) On jo paljon suunnitelmia mihin aiomme osallistua: 3.9 olisi möllitokot minne on ehdottomasti päästävä treenaamaan yksilöliikkeet, paikkikseen en tuota vielä vie. Paikkista treenaillaan samoten stoppijuttuja kevyesti kotona, niinkuin antaa koulu- ja työt myöten. Nyt on vaan kyllä todella löysiä päiviä koulussa sekä töissä. Onneksi. Lisäksi sitten on noita aksakisoja, mutta eniten kiinnostaa miten meillä tulee menemään yksilöt tuolla möllitokoissa.

3 kommenttia:

 1. Nitalla joskus mökillä ilmeisesti kusimuurahainen tai muu muurahainen purrut tassuun kun se esittää draamakuningatarta :D se ei onnu, mutta inisee ja nuolee tassua sekä saattaa kävelle oudosti. Mitään haavaa ym ei löydy ja ongelma mennyt ohi vesipesulla ja odottelulla.

  Kaikkea sitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, en tiedä onko tossa nyt vaan vähän kipee tassunpohja vai mikä. Hankalaa. Mutta toivottavasti ei oo mitään vakavaa... Selkeesti se vaan kyllä heti jos surkuttelee niin on niin raukkaa että on jalka puoliks poikki :D

   Poista