tiistai 5. elokuuta 2014

Mehän osataan jotain

Tänään sain tuurausvuoron Haukkuvaaraan agilityn valmennusryhmään ja vähän etukäteen jännitti, osaanko ylipäätänsä mitään. Käytin Pokon uimassa ennen treenejä meiän lähellä ja sitten se oli menoa.

Käytiin eka itsenäisesti ohjauskuviot ja sitten opastuksen kera. Rata vaikutti haasteelliselta ja mua vähän jännitti, hauskoilta vaikutti putkihässäkät.


Mentiin siis ihan 1-29 kaikki mustat esteet. Ekassa pätkässä tehtiin suoraan (!) ykköseltä 15 asti, ihan mieletöntä. Alkuun tuli niin, että menin kakkosen ja kolmosen väliin seisomaan ja annoin lähtömerkin osoittaen 2:sen ponnistuspaikkaa. Siitä sitten kolmoselle, merkkaus ja eteenpäin. 4-9 meni ihan normaalisti ilman kommervenkkejä, kympin jälkeen peruuttaen ottaen tavallaan koira vasempaan käteen ja sitten sylkkärillä 11. Kepeille annoin mennä hyvin vapaasti, sujui hyvin. Putki-puomi erottelussa haki todellakin putken, mutta se nyt on erikseen treenattava juttu sitten. Sitä hetki hinkattiin että mentiin puomille. Sen jälkeen 16 vastakäännös ja putkiralliin, ajoitus oli tosi tärkeä ja sujui nappiin. 19 jälkeen palkka.

Meni tosi hyvin. Alkupätkä tosiaan siihen puomille ihan virheittä!!!!! ja kepitkin ykkösellä oikein. Vastakäännöskään ei ihme kyllä tuottanut ongelmia. Olin tosi tyytyväinen tohon pätkään.

Sen jälkeen tauko ja tauon jälkeen 20:stä loppuun, ensin juoksin ilman koiraa. 20-21 oli vaikea, mun oli vaikea ajoittua sekä mennä oikein linjalla. Siitä sitten  koira vasemmassa kädessä ja lähetys 23 vastakäännös, 24 takaakiero-niisto-sokkari sujui hyvin. Putkiralli toiseen suuntaan ja se oli siinä. Yllättävän hyvin! Luulin että jämähdetään kolmoselle säätämään, mutta rata sujui erittäin sujuvasti meiltä ja olin jopa tosi yllättynyt kun normaalisti hinkutetaan aina jotain alkupätkää. Todella kiva onnistua kunnolla kerrankin.


Kiva kerrankin onnistua, vaikkei olla treenattu nyt edes paljoa ja rata oli vaikea. Pongolla oli kokoajan hyvä draivi päällä tehdä ja mulla oli mukavaa. Onneks mentiin! Ootan jo innolla meidän agivalkkaryhmän alkua 18.8 maanantaina, ihan huippua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti