keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Studiossa kuvattavana!

Tiistaina töiden jälkeen kävin hakemassa koiran ja suunnattiin kohti Jyväskylän aikuisopistoa, jonne oltiin sovittu kaverin kanssa tärät. Ideana oli siis ottaa studiokuvia Pongosta, musta sekä meistä yhdessä. Monta päivää etukäteen jo olin ihan innoissani, enkä suotta! Oli hauskaa olla kuvattavana sekä kuvauttaa Pongoa, joka oli lopulta hieno linssilude ja viihtyi hetken totuttelun jälkeen hyvin salamavalojen loisteessa. Aluksi totuteltiin ihan pidemmän kaavan mukaan välkkyviin valoihin ja lopulta yksi oli ihan mielissään kuvattavana, jopa itse lähti hengailemaan kankaan eteen sillei "kuvatkaapas nyt". 

Kaikki kuvat on ottanut Jasmin Syrjälä ja niiden kopiointi on ehdottomasti kielletty. (Tutustukaa Jasminin sivustoon tästä)

Tässä nyt mun suosikkikuvia kuvauspäivältä!


Ja sitten mun kuvista yksi ehdoton suosikki, eli tämmönen profiilikuva Pongosta. Mä oon ihan sanaton ja mulla on mieletön inspiraatio tän kuvan suhteen, missä kaikessa tätä mahdollisesti voisi käyttää.


Mitä mieltä olitte kuvista? Mä itse en tyytyväisempi voisi olla, sain ihan mielettömän hienoja kuvia koirastani ja nyt oon niin iloinen kun voin olla! 

Palaillaan viimeistään viikonloppuna, kun meillä on (iik) agilitykisat!

3 kommenttia: