torstai 10. heinäkuuta 2014

Pätevä Pokodius

On taas aikaa vierähtänyt ja blogissa on ollut taas hiljaisempaa. Nyt meinaan kerralla rykäistä hieman pidemmän postauksen! Pongon Iita-sisko oli meillä hoidossa sunnuntaista keskiviikkoon ja meillä olikin oikein kivaa. Pääasiallisena hoitajana toimi kuitenkin äiti, koska itse olin töissä 6:30-16:30 liukuvasti päivittäin ja töiden jälkeen ei enää jalat oikein kanna. Jokatapauksessa Pongo nautti naisseurasta. 

Keskiviikkona Iita palautui omistajalleen collieagilityn yhteydessä ja me tehtiin pientä rataa ja ideana harjoitella keppejä. Keppivirheet oli aika pieniä ja lähinnä vaan Pongosta itsestään johtuvia, kaikenkaikkiaan olen tyytyväinen tekemiseen vaikka ilma oli kuuma ja varmasti oli vähän tukala keli aksata. Mentiin kahdesti, ensin ihan pari pätkää niin että palkkasin itse keppien päähän heittämällä nakkia ja tauon jälkeen oli apukäsi palkkaamassa palkka-astiaan keppien päätteeksi. Muutamia loppupään virheitä tuli, mutta Pongo hakee mainiosti ensimmäisen välin ja olin kyllä kaikenkaikkiaan tyytyväinen koiran tekemiseen!Tänään torstaina käytiin illalla Karon kanssa Haukkuvaarassa. Halusin treenata keppejä taas, mutta myös tokoa. Tokohyppy on ollut meillä treenin alla, joten harjoiteltiin sitä ihan muutama toisto. Pongo meni aika kivasti! Motivaatio oli sillä kohdallaan ja olin kyllä tosi tyytyväinen, enää se ei edes ryöstänyt hypylle. Sen lisäksi alussa ei mennyt sähläämiseen aikaa, vaan koira oli heti valmiina tekemään mun kanssa, paikkaa tai muuta ei tarvinnut ihmetellä. Oli kyllä ihan sopiva treeni, oli taas aika lämmintä niin koira ei varmaan olisi jaksanut kauempaa edes keskittyä. Tein tarkoituksella välillä suoraan "hyppy", välillä alkuun myös "valmis" ja välillä palkkasin "valmis" sanomisen jälkeen. 
Tauon jälkeen ihan parit kepit vaan, neljä toistoa yhteensä. Halusin ottaa noin vähän matkaa ja vauhtia, että Pongo saa todella hakea itse sen ekavälin. Ja voi vitsi, ei yhtään keppivirhettä vaikka hetsasin välillä tosi paljon ihan vinkulelun kanssa. Ei yhtään mitään valitettavaa, huippu koira mulla. Kisoja ajatellen kepit ei ainakaan enää yhtään ahdista!Töiden jälkeen tänään torstaina (eli ennen aksausta) kävin myös katsomassa Lemmikkiaseman loppuunmyyntialennukset. Mulla ei ollut mitään tiettyä mitä tarvitsin itselleni tai Pongolle, mutta lopulta heräteostostelin vaikka mitä hauskaa Pongolle. Hintaa koko setille tuli yhteensä ~21€, eli aika halvalla pääsi tosiaan. Pelastusliivit oli hyvässä alennuksessa -70%! Jospa tän kesän projektiksi ottaisi sen Pongon uimaan opettamisen?Eli pelastusliivit noin 5€, pallo 4,90€, luut yhteensä noin 8€ ja pehmuke oli pari euroa. Ton pehmusteen mietin Pongolle tyynyksi (ai mikä kermaperse?) koska se vaan oli musta niin söpö idea. Toi minikoripallo esiintyy päivän Haukkuvaaravideoissa, Pongo oli niin haltioissaan siitä, että ei tosikaan. Sisällä se vaan vinguttaisi sitä loputtomiin.

Luut on tulevaa kuvausrekvisiittaa. Ei saatu sopimaan työkaverin kanssa aikatauluja vielä tälle viikolle, mutta ensi viikon tiistaina meille on varattu studio! Eli päästään ottamaan musta, Pongosta tai meistä yhdessä kuvia ihan oikeassa studiossa, niin huippua. Blogiinkin varmaan pistän kuvia esille, kunhan vaan käydään ensin koko kuvauspaikassa. Ihan parasta kun saatiin kuitenkin järkättyä hommat niin, että päästään jo näin pian pyörähtämään kuvattavana. Odotan niin innolla!

Ja jotta siinä ei olisi vielä kaikki, 20.7 starttaa auto kohti Mikkeliä ja Pongo kilpailee kahdella agiradalla (maksi1). Samoissa kisoissa kisakirjansa korkkaa myös pikkusisko Muru ja konkari-Laki kisaa kolmosissa. Hauska päivä tiedossa! Toivottavasti kuitenkin vielä tän viikon lopulle keksisin jotain treenattavaa, en vaan vielä yhtään tiedä mitä. Tai sitten vaan hölläillään ja valmistaudutaan ensi viikkoon.

4 kommenttia:

 1. Agikisat on vissiin KooKoo99:llä? Tai ainakaan meiän seuralla ei muistaakseni tuolloin ole. Voitais tulla Eedlan kans katsomaan ja kuvailemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on KooKoo99 :) Ja oi, oispa hauska nähdä teitä molempia!

   Poista
 2. Joo, jos on hyvä sää nii koitetaan päästä paikalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on kai auringonpaistetta luvannut, mulle ihan sama mikä keli kunhan ei ukkosta! :D

   Poista