lauantai 7. kesäkuuta 2014

Kotitoko muistiinpanot

Haluan tehdä itelleni muistiin, mitä tämmösiä kotitreenejä (toko tai rally-toko) on tullut tehtyä Pongon kanssa kun unohdan sitten kuitenkin mitä ollaan tehty milloinkin. Nää on nyt vähän vanhempia, kun huomenna alkaa taas "kunnon treenit" kun ostin uuden vapaakortin Haukkuvaaraan ja päästään treenimään kasviksen sekä Karon kanssa.
28.5 keskiviikko, kotipihan treenit

Otin alkuun kolme luoksetuloa aika pitkällä välimatkalla. Jäi hyvin istumaan ja istui käskyyn asti, mutta ei oikein osannut tulla sivulle kun en tehnyt käsiapuja ja jouduin lopusta auttamaan käskysanalla kun palloili vieressä. Teki kuitenkin nopeasti ja innokkaasti muuten. Näitä lisää.

Sen jälkeen ihan muutamia seuruupätkiä saksalaisella käännöksellä, vire oli aika matala, mutta työskenteli ihan hyvin. Kerran tai kaksi jäi haistelemaan ja katsekontakti saattoi välillä rakoilla, olisi saanut olla vähän tarmokkaampaa tekemistä. Ihanteellisempaakin seuruuta on nähty, nyt puuttui nimenomaan se "mä oon paras, kato mami mua kun mää yritän" ponnekkuus, mikä Pongolla parhaimmillaan on.

Sitten otin vähän sivulletulotyöskentelyä. Otin sivulletuloja niin, että pyysin sivulle ja siitä astuttiin askel joko eteen, taakse tai oikealle sivulle. Vasemmalle en vielä lähtenyt yrittämään. Otin ihan nakki kädessä ja hitsi, oli aika hienoja. Eka ihan sivulletulo niin, että koira on mun kanssa vastakkain ja pyysin sen siitä sivulle. Ihan mieletön takapäänkäyttö, rullasi juuri oikein siitä vasemmalta sivulle. Siitä sitten askel vasemmalle se tuntui jäävän vähän vinoksi joka kerta, mutta palkkasin sitä, koska into oli niin hyvä ja mun pitää päästä oikeastaan jonkun silmän alle, että osaa sanoa milloin on suora. Askel taaksepäin oli tosi hankala, mutta sain siitäkin palkattua ja yritti tosi hyvin.

Tajusin, että oon hukannut Pongon ketjukaulaimen. Täytyypä kaivella sekin jostakin. Yritin loppupalkata tennispallolla, mutta se oli vähän evvk, joten päädyttiin vaan lähtemään sisälle. Sää oli tuulinen, mutta ei onneksi kuulunut mitään ihmeempiä ääniä.29.5 torstai, kotona sisällä

Ihan vain pienesti jotain ja sisällä oli kyllä hankala tehdä. Pohja luistaa ja matot on niin pieniä, ettei niiden päällä oikein mahdu tekemään kunnolla. Otin sivulletuloja ja selkeästi tekniikka oli huonompaa alustasta johtuen. Into oli kyllä hyvä ja Pongo teki ihan hyviä sivulletuloja. Niiden lisäksi pari kertaa seuraamisesta seisominen, jäi kivasti paikalleen seisomaan ja ei väistänyt yhtään vaikka tulin takaisin sivulle. Pieni kymmenen nakinpalan treeni. Sisällä ei kyllä noita sivulletulotreenejä oo kovin hedelmällistä tehdä alustan takia, täytyy olla tekemättä niitä, ettei tekniikka huonone.

Ketjupantaa ei löytynyt vieläkään. Pitäis siivota auto niin ehkä se löytyis sieltä.


Ja myöhäisempi lisäys, ketjupanta löytyi kun löytyikin autosta, hienoa! Ensi viikolla varmaan aksaillaan ja ideana treenata tokossa vähän pidempää pätkää palkatta sekä hyppyä. Lisäksi aksarintamalla otetaan varmaan keppejä sekä keinua ainakin. Katsoo nyt mitä keksii Pongon pään menoksi. Keskiviikkona alkaa sitten kesätyöt ja pitää miettiä, miten sitä kerkiää koiran kanssa treenimään työpäivisin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti