keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Mä en voi sulle tässä agilityvalioksi muuttuaOnnellisuutta materialismionnellisuuden muodossa. Mun piti tilata Pongolle ensin supermanpanta, mutta siitä oli nauha loppu (nyyh), joten päädyin tilaamaan tämmösen agilitypannan seuraavana vaihtoehtona. Tilasin sen tosiaan Etoelävältä ja propsit heti alussa siitä, että olin mitannut kaulan ympärysmitan väärin ja tekijä osasi heti sanoa, että on sileäkarvaiselle collielle liian iso. Olin mitannut siis turhan löysästi. Toimitusajaksi luvattiin kolmea viikkoa, mutta mulle tää tuli postissa jo tänään eli kahdessa viikossa! Oli mukava yllätys.

Koko on juuri hyvä Pongolle, ehkä saisi olla pidempi toi musta osio jos ollaan oikein tarkkoja niin on juuri passeli (aksa)treenihin, ei varmasti lähde päästä, sehän se collieilla ongelma yleensä on kun noilla on suippo pää. Värikin on ihanan pirteä ja kesäinen vihreä, oon oikein tyytyväinen ja panta on juuri sitä mitä tilasinkin. :)


Pongo pääsikin heti testaamaan pantaa käytössä ja on kivaa saada uusi panta käyttöön perjantain agilityesitykseen Tikan koululle sekä viikonlopun aksakisoihin! Oon niin ilonen kun se tuli viikon etuajassa, huisia.

4 kommenttia:

 1. Onpa hauska panta! :D Pitää käydä itsekin kurkkaamassa tuo Etoelävä, kun en oo aiemmin kuullutkaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, toi on tosiaan musta ihan huippuhauska! :) Kannattaa ehdottomasti tutustua niiden pantavalikoimiin.

   Poista
 2. Ihana panta! Löysin jo monta vaihtoehtoa tuolta Etoelävästä mitä itsekin voisin harkita tilaavani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siellä on vaikka mitä kivaa! :D Jopa ihan vaikea päättää, minkä valitsisi ja sitten kun voi valita erikseen nauhan ja tuon fleecen/estexin.. :)

   Poista