perjantai 23. toukokuuta 2014

Agilityesitys ala-asteella

Käytiin tänään siis agilitynäytöksessä Tikan koululla, joka on siis ala-aste. Pop Dog on nyt keväällä esitellyt agilityä kouluilla ja tällä kertaa mentiin Pongon kanssa mukaan Tikan koulun esitykseen. Rata oli aika simppeli, mutta meille sattui nyt tulemaan keppivirhe valitettavasti molemmilla radoilla (mentiin siis kahdesti), muuten meni ihan hyvin. Pongo vaan tuntui olevan aika väsynyt kun oli niin kuuma ilma, vähän siis jännityksellä odottelen sunnuntaita ja oon tyytyväinen, ettei mennä kun kaksi rataa (eikä kolmea).

Kiitokset taas Karoliinalle kun tulit videoimaan meidän suorituksen. Tässä siis jälkimmäinen rata! 


Oli kyllä kivaa ja kiva oli myös esiintyä lapsille. Ratojen jälkeen Pongo oli myös silityskoirana ja nätisti antoi lapsien sitä silitellä, oikein heilutti häntää ja jopa nuoli jotain lapsia käsistä ja naamoista kun tykkäsi niin kovasti. Olin ylpeä kun se ei edes yrittänyt hyppiä niiden päälle, vaan oli kiltisti siliteltävänä. Lapsien mielestä se oli "kauhean iso" ja joku jopa kysyi, miks se on niin hidas radalla. Kiva kun esiinnyttiin juuri sairaan nopean kääpiövillakoiran sekä sitten bortsun välissä, niin näyttäähän toi meno vähän tollaselta lönköttelyltä.. Hahah!

Pongo pääsi sitten myös aksailun jälkeen uimaan ja virkistyi kyllä ihan silmissä. Selkeästi nyt on liian kuuma sille tehdä yhtään mitään! :D

2 kommenttia:

 1. Ihana, tommonen ois kyllä ihan huippua! Lennu vaan rakastaa lapsia ihan liikaa, että ainakaan tällä hetkellä sitä voisi miksikään silityskoiraksi laskea. :DD Ehkä joskus hamassa tulevaisuudessa!

  Ja hei, täällä on kaksi kuvaa Pongosta eiliseltä: http://naattinen.kuvat.fi/kuvat/Lennu/Harrastukset/Collieiden+sivuerikoisn%C3%A4yttely+24.5.2014/ Harmi kun tuli nyt otettua vain nuo, mutta toivottavasti jollain muulla on enempi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun linkkasit kuvat! :) Ja onneks mua räpsittiin vähän siitä kilpailuluokasta :D

   Joo kyllä mäkin eka mietin voinko laskea sitä, mutta kun päästin eka muutaman pojan yksittäin rapsuttamaan niin se tykkäs touhusta ja uskalsin päästää kunnolla porukkaa sitä silittelemään :)

   Poista