keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Pinkkiä postipaketista

Käväisin tosiaan lähes viikon mittaisella reissulla Oulussa ja tänään innosta kihisten palasin kotiin. Olin jo saanut vieroitusoireita koirista ja treenaamisesta, nimittäin näin unia agilitykisoista ja tänään mun oli ihan pakko katsella youtubesta Cruftsin agilitykisavideoita. Onneksi huomenna on treenit pitkästä aikaa ja enää muutama päivä meidän ekoihin aksakisoihin.

Toinen asia miksi kihisin niin innosta jo muutaman päivän ennen kotiintuloa, oli tämmöinen kiva pikku ylläri.
Eli siis tilasin vihdoinkin sen kauan kaipaamani treenitaskun! Koska rakastan vaaleanpunaista ja pinkkiä yms, oli kanttiväriksi helppo valinta tuo fuksia. Aluksi kuolasin Helsittaren valikoimasta vaikka mitä brodeerauksia ja muita, mutta lopullista hintaa en olisi osannut oikein tietää ja ehkä haluaisin mielummin joskus tulevaisuudssa brodeeratun treeniliivin, joten päädyin tilaamaan tämän treenitaskun helpoimman kautta heidän nettikaupasta. Oikea hinta tuolla Pro-treenitaskulla oli 35,90 euroa, mutta se oli tarjouksessa 27 euroa kappale, joten en voinut vastustaa kiusausta.. Lisähintaa tuli postitukselle oman kodin postilaatikkoon yksi euro, todella kätevää. Taskun tilasin viimeviikon lopulla ja heti pääsiäispyhien jälkeen tiistaina se olikin jo meidän postilaatikossa. Tarjous on muuten vielä voimassa nettikaupassa!
Kokeilinkin sitä heti päälle ja kyllä, juuri täydellisen kokoinen ja sopii varmasti myös vähän paksummankin vaatekerraston päälle.  Tuossa nimittäin on joustava kuminauha, jota saa myös takaa kiristettyä. Lisäksi edessä on hieno Helsittaren logo sekä heijastin. Sivuilla oli kyllä tosi hyvät ohjeet tuohon mittaamiseen ja sainkin juuri sopivan kokoisen taskun itselleni.

Huomisiin treeneihin täytyykin ottaa tasku koeajolle. Mullahan ei koskaan aiemmin edes ole ollut treenitaskua, mutta treeniliivin ostettuani koin sen kätevimmäksi kapistukseksi ikinä, joten tämä on varmasti hyvä kun on kesä ja kuuma. Liivi kuitenkin on aika hiostava kesälle, erityisesti agilitytreeneihin. Uskoisin pitäväni tästä taskusta tosi paljon ja sen tulevan ahkeraan käyttöön. 

2 kommenttia:

 1. Miekin oon arponut, josko nyt lähtisi treenitasku tilaukseen kun se on alennuksessa. Ylimääräistä rahaa ei toki tällasiin hömpöttelyihin olisi ja pitäisi varmaan ensin testata, miten pitkälle treeniliivillä kesällä pärjäisi, mutta kun mie halluun! :D

  Mutta hieno on tasku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt treeniliivi on vielä ihan ok, tämmöisillä huppari tai pitkähihaskeleillä se menee ihan hyvin. Mutta kun on toppikeliä ja oikeasti lämmin, niin agilitytreeneissä erityisesti se on kyllä ihan kamalan hiostava. Eli suosittelen kyllä mikäli vain parikymppiä ylimääräistä nyt liikenee. :D Syö sitten jonkun viikon vaikka makaroonia.

   Ja kiitoksia :)

   Poista