perjantai 11. huhtikuuta 2014

I'm shop-a-holic

Meidän läheisessä Rahulan Rehussa oli kymmenenvuotissynttärit, joten tottakai halusin käydä katsomassa niiden tarjousvalikoiman! Tarjolla oli herkullista kakkua ja kulutin kyllä aikaa siellä tosi kauan katsellen valikoimia. Alennuksessa oli (koiran tarvikkeista) alennuksessa paljon ruokasäkkejä, eri merkkejä ja kokoja. Pongolla on kuitenkin nappula-asiat kunnossa, joten en kiinnittänyt niihin juurikaan huomiota. Myös koirien raakapakasteet olivat alennuksessa, mutta niitä en nyt lähtenyt ostamaan, koska Pongo ei niitä ole oikeastaan syönyt ja alennukset eivät pienemmille erille olleet niin kovin huimia, mutta barffaajat varmaan kävivät täydentämässä varastojaan.

Harmikseni alennukseen oli laitettu koirien kaikista tarvikkeista ja ruuista ainoastaan juurikin ruokasäkkejä, raakapakasteita sekä joitakin puruluita ja vastaavia, eikä juuri ollenkaan koirien tarvikkeita satunnaisia leluja lukuunottamatta, ainakaan en huomannut mitään ihmeellisempiä alennuksia juurikaan tarvikkeille. Tiukalla etsimisellä löysin kuitenkin joitakin mieluisia juttuja ja tällaisia tarttui minulle mukaan, kaikki muu Rahulan rehusta paitsi tuo rogzin pallo.


Eli ensiksi ostin Pongolle niitä tarjouksessa olevia purujuttuja. Nuo vaaleat, naudannahkaiset puruluut olivat "sekundapuruluita" 23€/kg kilohinnalla ja päädyin ottamaan niitä vähäsen. Pongo tykkää syödä tollaisia lastuja, joten niitä otin kun kerran siellä olin. Possun saparoita oli alennuksessa 40 senttiä kappale, normaalisti 60 senttiä. Ei nyt huikea alennus, mutta sai tarttumaan saparoihin. Vähän tämmöstä perus täydennystä puruluuvarastoihin.


Tämän kätevän kapistuksen löysin ikäänkuin vahingossa, mutta empä olisi voinut löydöstäni olla enempää iloinen! Eli siis tämä on auton peräkonttiin koukku, joka pitää takaluukun hieman raollaan niin, että ilma pääsee kiertämään, muttei koira pääse kuitenkaan autosta pois. Todella kätevä treeneissä, kun voi avata ikkunaa sekä peräluukkua vailla huolta koiran pääsemisestä ulos. Hinta 3,25 euroa.


Sitten kuvissa alimmaisena näkyvä vaaleanpunanein pörröalusta. En tiedä oliko se tarjouksessa, mutta hintaa oli 25 euroa ja koko taisi olla jotain 100 cm kertaa 120 cm tai vastaavaa, mutta auton peräkonttiin ajattelin tämän laittaa. Kesällä jos tuo tuntuu olevan liian kuuma alunen niin sen voi ottaa pois siksi aikaa. Vähän pelottaa kuraantuuko tuo heti ja miten hyvin tuo pysyy pörröisenä, mutta ompahan nyt hetkeksi ainakin joku suhteellisen kiva alunen autoon koiralle.


Sitten kun olin kierrellyt ja kaarrellut Rahulan rehussa tarpeeksi päädyin vielä käymään Mustissa ja Mirrissä, kun se oli matkan varrella. Siellä hiplailin Hurtan uutta pantamallistoa, mutta onneksi sinisellä pohjalla olevaa kuristamatonta pantaa, missä on pinkkiä, ei ollut. Mietin meille rally-tokopannaksi jotain uutta, mutta nyt sitten ei ollut sellaista sinistä, joten päädyin sitten pitämään rallypantana meille sen punaisen nahkapannan. Jotain kuitenkin löysin, nimittäin rogzin hauskan hammaspallon, joka mun oli ihan pakko ostaa Pongolle. Hintaa oli 8,90 euroa.Tuo kuva oli kyllä työn ja tuskan takana, mutta ainakin lelu oli eräälle mieluisa. Se on kuminen ja pomppii vimmatusti, vähänkuin superpallo. Lisäksi se no vielä juuri sopivan kokoinen puikkokuonoon. Takana on myös reikä, joten pallon sisälle voi laittaa herkkuja, eli se käy myös aktivointilelusta. Aika kätevä! Tätä varmaan koitan treeneissä palkkaleluna sekä aktivointiin.

Nyt sitten pitäisi vielä kesää varten hankkia treenitasku ja himoaisin kovasti sellaista Berran treenitaskua, missä on vaaleanpunaista. Mun treeniliivikin nimittäin otti ja meni rikki, siitä meni etupikkutasku hajalle.. Pitää katsoa saako sen korjattua, mutta ärsyttää kun toinen pikkutasku ei toimi ja niitä käytän paljon. Haluaisin niin kovasti Berran ihanan vaaleanpunaisen treeniliivin, se olisi ihan unelma! Mun olisi pitänyt hankkia narttu, niin olisin voinut ostaa sille kaikkia pinkkejä tarvikkeitä. Nyt mun pitää tyytyä kuorruttamaan itteni kaikkeen vaaleanpunaiseen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti