keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Hönöt hönätokoilemassa

Käväisin tänään keskiviikkona päivällä tekemässä itsenäisen tokotreenin Pongon kanssa, koska meidän porukan suunnitellut rallytoko/tokotreenit peruuntui ja halusin kuitenkin käydä tekemässä Pongon kanssa jotain kun olin niin suunnitellut. Kuvasin vielä koko homman videolle, eli koira kävi kerran rykäisemässä pätkän ja videolta katsoin niin kesto oli 15 minuuttia, sisältäen välissä pitkän leikkipätkän sekä lopun leikkimiset.Videolle tosiaan kokosin pätkiä ja napsin muutamia pätkiä pois. Halusin kuitenkin laittaa tuon meidän välileikin kokonaisena, että näette miten mä välissä palkkaan Pongoa leikkimällä ja tuossa se leikki ei ole edes niin irroittelevaa musta mitä normaalisti kun kirmataan täysiä vaan ympäri kenttää kahdestaan. Selkeästi itse puhun enemmän kun on yleisöä (esiinnynkö mä? tää oli musta outo huomio) ja oma fiiliskin on enemmän ehkä treenifiilis ja itsekseen on vähän höntsätuulella. Näette sitten videolta. Yritin laittaa vähän videolle myös tekstejä, että pysyy kärryillä paremmin, mitä tapahtuu ja miksi. Musta tuntuu, että se otti noita yksittäisiä häiriötekijöitä paljon enemmän mitä yhteistreeneissä, kun ympärillä on jo puhetta ja hälinää ja painetta takaraivossa valmiiksi, nyt kun joku yksittäinen ihminen pyöräilee/lenkkeilee niin onhan se aivan käsittömättömän kummallista!


Alkuun liikkeestä maahanmeno juoksijahäiriöllä, kävin aika kaukana ja palasin, käskin sivulle ja sitten palkkaus. Tää on varmaan meidän bravuuri! Sen jälkeen seuruupätkiä. Otin sitten muutamia luoksetuloja ja ekalla kerralla Pongo ennakoi ja nousi seisomaan. Yritin saada sen kaukaa istumaan, mutta eihän se mitään kaukoja vielä osaa ja se meni sitten maahan. Kävin palauttamassa sen palkkaamatta ja pyysin sitten luokse. Luoksetuloissa palkkasin sen aina vasemmalla kädellä antamalla nakinpalan. Seuraavassa luoksetulossa oli pyöräilijähäiriö ja siksi se tuli aika hölläten ja mun luoksekin tuli aika surkeesti, joten palkkasin vasta miniseuruun jälkeen sitten. Kolmas kerta toden sanoo ja vika kerta menikin nappiin. 

Sen jälkeen vähän takapään käyttöharjoittelua ja siitä en jaksanut ottaa kun ihan muutaman klipin, koska ne kaikki oli hyvin samanlaisia. Hieman tuo on kehittynyt, mutta vaatii vielä työstämistä. Onneksi rally-tokon alokasluokka menee noinkin läpi, mutta avokkaaseen (:D) tarvitseekin sitten jo parempaa takaosan käyttöä. Näiden puuduttavien takapäätreenien jälkeen otin ihan miniseuruun ja sitten tulikin meidän välileikki!

Siitä sitten kun oltiin leikitty niin koira hommiin ja hieman seuruuta tossa noiden kartioiden avulla. Se on selkeästi vähän vaikeaa ja koiran vire ainakin videolla oli jo vähän laskemaan päin, noidenkin kiertelystä pitäisi tehdä hauskaa! Pitää vaan vielä pohtia miten saisin noistakin kivempia, kun tuntuu että Pongo oli vain "iiktääonvaikeeta" niinkuin se varmaan onkin. Mulla oli vielä se patukkakin kainalossa, ois voinu varmaan vinguttaa sitä enemmän. Loppupalkkasin aika nopeasti ja en ottanut tuota kartiohommaa kovin kauaa, se ei palkkautunut kovin hyvin tuolla patukalla mutta no can do. Ainakin se pikkupallo oli tänään hauskempi, eli toi patukka hetkeksi unholaan (tai agitreeneihin?) ja tokoon jotain muita leluja. 

Mä myös haluaisin alkaa treenaamaan jotain muuta kuin ainaista seuraamista tai tehtäviä mitkä on seuraamista, siksi halusin ottaa noita luoksetuloja, että saa tehdä muutakuin kuin vain kyhjöttää tossa kyljessä kiinni. Joku ruutuun lähetyskin kuullostaisi mielenkiintoiselta, toisaalta meillä on se kapulakin (yök terveisin Pongo) kesken ja ehkä mun pitäisi tutkailla sekä tokon että rally-tokon avoimia luokkia ja niiden tehtäviä ja pähkiä sieltä jotain uutta ja ihmeellistä meille. Mutta nyt tähän videoon, se on pitkä, mutta propsit jos jaksatte katsoa!Nyt sitten hakemaan poikaystävä bussiasemalta ja lähdetään Vapun viettoon (koirakin on sopivasti väsytetty treenimällä ja lenkkeilemällä). En tiedä tuleeko loppuviikosta treenejä, varmaan kotona rallyä jos ei muuta. Rally-tokoisoihin on kuitenkin vain se kaksi viikkoa ja paketin pitäisi olla aikalailla kasassa nyt ja pikkuhiljaa. Hui ja iik, onneksi se maailma ei kaadu jossei kisoissa onnistuta, mutta oishan se hienoa onnistua. Täytyy vaan treenata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti