sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Uuden lajin kokeiluun!

Jee! Ostettiin tänään Pongolle paikka Haukkuvaaran rallytokon alkeiskurssille, kun näin sitä hallilla ja innostuin siitä sitten. Kaveriksi meille lähtee mukaan Karo ja Pongon puolivelipoika Kake

Rallytokoa tosiaan näin kasvattajan kanssa, kun hallilla sitä sitten treenaili jotkut toisella kentällä. Siitä sitten lähti innostus ja nyt sopivasti alkoi kurssikin, joten ei muutakun sinne opettelemaan! Se ei muutakun vahvista oikeaa tokoa (sekä yhteistyötä), joten se on juurikin sitä mitä me juuri tarvitaan nyt. Vieläpä kun on vapaakorttikin, niin pääsee treenaamaan noita juttuja tai kotiläksyjä oikein kunnolla. Tuleepahan jotain uutta treenattavaa ja juttuja muutenkin, ettei mene treenaaminen vain agilityyn (ja sitten epätoivoiseen tokoiluun). Rallytoko on varmasti parasta mahdollista vastapainoa rasittavalle agilitylle ja se vaikuttaisi sopivan hyvin Pongolle, kun siinä saa avustaa ja höpöttää normaalia tokoa enemmän. Odotan kurssia oikein innolla! :)
Huomenna meille saapuu vielä hoitokoira, kun Pongon pikkusisko kaipailee hetkeksi hoitokotia. Mukavaa kun pääsee touhuilemaan ja lenkkeilemään kahden hauvan kanssa, kivaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti