perjantai 7. helmikuuta 2014

Juoksutusta jäällä

Aamulenkkeiltiin taas pitkän kaavan mukaan. Sää oli aika harmaa ja kolkko, mutta mukavaa oli kuitenkin! Pyörällä joissain kohdissa oli vähän hankala mennä jäällä, kun oli paksu jääkerros niin pyörä tuntui menevän vaan paikallaan. Hyvän treenin sai itsellekkin kun työnsi pyörää jäällä. Tossa jääradalla kyllä pääsi mukavasti eteenpäin. Suosittelen tätäkin keinoa lämpimästi koirien juoksutuskeinoksi! Otin hieman videota, kun musta on hauska ottaa niitä kun tehään jotain ''erikoista''.Tän reissun jälkeen mulla oli kyllä ihanan väsynyt koira! Mukava oli käpertyä sen viereen pänttäämään pääsykoekirjoja, kun toinen tuhisi söpösti vieressä tyytyväisenä. Tämmöset juoksuttamiset tekee kyllä Pongolle hyvää, että välillä saa vaan juosta ja purkaa energiaa siinä muodossa, toisinaan sitten temppuilla. Kyllähän agilitykoiran pitää olla kunnossa niin, että se jaksaa myös radalla juosta kovaa.


Tänään ei varmaankaan treenata kuin ehkä pientä kotitreenausta ja ihan kunnon treenin merkeissä palataan varmaankin vasta ensiviikolla, ellen innostu menemään yksin hallille. Viikonloppunakin on aika paljon hommaa, toisaalta sunnuntaina päivällä tai illalla voisi ehkä käväistä hallilla. Pohdin vielä myös mentäisiinkö Pongon kanssa rallytokon alkeiskurssille... Tekisi kyllä hirveästi mieli.

Ja vielä loppuun kysyisin, mitä mieltä olette uudesta bannerista? Harmittaa kun se ei ole kovin talvinen tuon kuvan takia, mutta teki mieli laittaa uusi hieno agilitykuva Pongosta siihen. Mielipiteitä? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti