tiistai 4. helmikuuta 2014

F1-Poke

Käytiin treenaamassa tänään kasvattajan kanssa taas hallilla ja ei voi muutakun olla tuosta omasta otuksesta niin pirun ylpeä taas. Se on nykyään aina niin hirmuisen taitava! Eli tehtiin eka keppejä sekä puomia ja tauon jälkeen vielä parit kepit sekä A-estettä.

Haettiin tänään vähän kepeille vauhdikkuutta ja voi mikä formula Pongosta sitten kuoriutuikaan. Sehän oli ihan järjettömän super kun vertaa esim parin treenin takasiin treeneihin, kun se vaan lyllerti noi kepit puutuneena. Nyt saatiin noi kahet kepit erilleen ruuvaamalla, niin päästiin treenaamaan lyhyitä keppejä. Laitettiin ohjurit 2 kpl alkuun ja loppuun, mutta jos se ei osaisi niin ei se olisi noita välikeppejä mennyt oikein, joskushan se on ollut menemättä niitä kun ei ole 'osannut'. Tämä oli musta todella tehokasta ja kyllä se jatkuvasti haki oikeasta välistä, sekä ennenkaikkea meni vauhdilla ja piti hauskaa! Pongo ei varmaan oo koskaan mennyt keppejä noin innokkaasti, tai ehkä joskus jollain verkoilla, mutta vaik kaksilla ohjureilla ja silti noin taitava en käsitä huhhuh.


Keppien jälkeen muistuteltiin vähän puomia ja Pongo meni aika innokkaasti sitäkin. Olen ihan tyytyväinen siihen, mutta vähän mietityttää tuo kontaktiosuus, koska se tuntuu olevan vaikea hahmottaa. Pongo tuskin vain tajuaa mitä siltä pyydetään siinä jossei lautanen ole paikalla, kun se on siinä niin osaa pysähtyä. Jossei se ole paikalla niin hidastaa jo turhan ajoissa kun ei osaakkaan tehdä oikein ja on epävarma. Eli tässä pitäisi saada varmuus koiralle mitä siinä kontaktilla siltä vaaditaan ja saada itseluottamusta tuon kontaktiosuuden suhteen. Sitten tuo A-este tuntui kamalan vaikealta myös tuon kontaktijutun suhteen, eli kontaktit meille vaan kuntoon niin eiköhän tämä tästä ala helpottumaan! :) A:lla myös putki kiinnosti enemmän kun A-este ja en saa enää torua sitä siksi, että se menee putkeen. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti