torstai 16. tammikuuta 2014

Toko-Poko vauhdissa

Tänään torstaiaamuna käytiin Annan ja Karon kanssa vähän treenailemassa tokoa. Mä en ensin oikein tiennyt, mitä mun ja Pongon kannattaisi edes treenata kun en jotenkin "osaa" treenata tokoa. Mulle oiskin parasta treenata sitä lähes aina jonkun mua fiksumman kanssa, kun ite oon vielä tosi alottelija, niin en edes tiedä mitä treenaisin ja miten.

Treenattiin sivulletuloa. Ja se olikin vaikeaa, kun kättä alettiin häivyttää pois.. Voi vitsi voi olla koiralle hankalaa. :D Kivaa sillä kuitenkin oli, eikä mun mielestä innokkuus juurikaan laskenut, mutta siis vaan se oikea paikka oli tosi hakusassa. Karo kuvas ton onneks videolle, miten sitten hienosti näkyy lopusta kun pieni nahkapoika oivaltaa vihdoin mitä siltä haluttiin! Aina ennen oon käskeny sivulle tosi vahvasti kädellä ja nyt ois tarkotus se käsi saada joskus pois.

Sivulletulon jälkeen treenattiin kapulaa (ja samalla likituloa) ja Anna naksautti meille aina kun oli sen mielestä hyvä. Pongo vielä vähän turhan nopeasti vaan otti kiinni ja liian kevyesti, mutta kuitenkin innokkaasti oli tekemässä. Peppukin pysyi tälläkertaa maassa (ihme) ja alan nyt vain sen pitämisen sijasta pitää toisella kädellä kiinni ja toisella 'sivelen' alaleukaa. Tätä onkin sitten helppo treenata myös itsekseen, kunhan vain ei liikaa kikkaile ja pidä kädessä yhtäaikaa kapulaa ja naksua sekä sitten yhtä kättä vapaana sen alaleuan hivelyyn ja sivelyyn.

Lopuksi vielä paikkamakuuta ja Pongo oli siis 2 minuuttia ja parina oli Laki-mamma. Pongo pysyi tosi hyvin paikallaan, toki kävin aina välissä palkkaamassa ja antamassa uuden käskyn, mutta hienosti pysyi vaikka tosiaan tätä ei olla juurikaan treenattu. Nyt onneksi on mahdollisuus sitä treenata. :-)Näin nätisti matkustaa pojat Karon auton takakontissa :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti