sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Sekalaista sekoilua

Aksatreeni-innostusilme
Pientä hiljaiseloa on nyt ollut blogin osalta, mutta aksatreeneissä ollaan kyllä käyty! Viime perjantaina eli 3.1 meillä olikin treenit, vuorossa oli aika tekniikkapainotteista treeniä. Oli paljon eri ohjauskuvioita, sekä meidän 'mörkö' pöytä ja pitkästä aikaa pussi. Sekoilin ihan hirveästi ja sitten lopulta Pongokin meni sekaisin kun itse en tajunnut mitä tein. Saatiin onneksi välillä hyviäkin pätkiä, mutta paljon oli taas parannettavaa. Paineita ei helpottanut kasvattaja katsomossa... 


Ostin nyt tänään sitten meille tammikuuksi vapaakortin, eli voidaan käydä itsenäisesti treenaamassa. Huomenaamuksi sovittiinkin treenit Karoliinan sekä kasvattajan kanssa, joten päästään ihan valvovan silmän alle aksaamaan! :-) Huomenna voisinkin yrittää ottaa kuvia/videota, pitkästä aikaa...Ja mites Pongon joulu meni? Pongo oli mielissään kinkkuvahtina ja saikin paljon maistella tätä erikoisherkkua! Poko sai myös avata joululahjansa itse ja sieltä paljastui lisää herkkuja, lihatikkuja maiskuteltavaksi. Muuten Poke sai rentoilla ja vain oleskella, nyt alkaa tammikuussa joululäskien polttaminen (kasvattaja sanoi Pongon olevan taas vähän paksussa kuosissa)... Tälläkertaa Pongo ei mennyt löysälle tai saanut normaalia enempää ilmavaivoja kinkusta, mikä on hyvä asia! Se ei sitten ilmeisesti olekkaan allerginen millekkään, ehkä vain hieman herkkävatsainen toisinaan. Mikä on kyllä kiva meiän kannalta, ettei sillä allergiaongelmia ole! (Ja niin, Pongohan on oppinut nyt kerjäämäänkin.. kiitos äitin.
Uudenvuoden Pongo veitti kasvattajan hellässä huomassa, kun meidän kotona paukkuu niin paljon verrattuna kasvattajan kotiin. Siellä se oli saanut vähän retuutusta Lettu-mummoltansa, mutta muuten oli mennyt tosi hyvin ja kaikki paukut jääneet huomioimatta! Oli kyllä ihana kuulla, että tää uusivuosi meni niin hyvin. Viime uutenavuotenahan Pongo pelkäsi vielä viikon uv:n jälkeenkin, että nyt päästiin tosi paljon helpommalla.


Raketeista, niin viime aksatreenien jälkeen jäähdyttelylenkillä kuului 5-6 pamausta hallin lähistöltä. Pongo kuuli ne ja säikähti tosi paljon, sinkosi autolle täysiä ja hyppäsi suoraan sinne (normaalisti ei tätä tee - palkkasin tuhannella nakilla) ja sitten ajoin hallin porttien ohi, missä näin jonkun skootterin. Raivon vallassa (sekä huonojen treenien että myös rakettien pamauttelun takia) kaarroin näiden teinipoikien eteen autolla ja hyppäsin autosta ulos. Annoin sitten tulla täyden laidallisen rakettien pamauttelusta muulloin kuin uutenavuotena sekä jos niitä on pakko ampua, niin edes sitten jossain muualla kuin koirahallin vieressä. Pojat oli siellä lusikallinen housussa ja lähti hyvin pikaisesti paikalta kun olin saanut avauduttua heille. Vuoden hullu koiraämmä palkinto on jaettu tähän osoitteeseen, mutta sainpahan kerrankin sanottua - ja ASIASTA! Raketit kuuluu uuteen vuoteen, ei enää sen jälkeen!


Näihin tunnelmiin, koitan saada huomisesta jotain tarinaa ylös. 

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että sait pällit kiinni itse teossa ja läksytit! Täälläkin valitettavasti toinen koire kärsii jälkijättöisten rakettitouhuista. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On toi uusvuos niin perseestä. Itekkin niitä raketteja melkein säikkyy :D Ei nykyään ees tee mieli katella niitä kun ärsyttää ne vaan nykyään..

      Poista