maanantai 27. tammikuuta 2014

Luistelemassa koiran kera

Käytiin tänään vähän luistelemassa Pongon kanssa jäällä! Oli vähän vaikeeta välillä kun oli niin tamppautunut se lumi siihen jään pintaan, mutta esim siinä jääradalla oli oikein mukavaa päästellä! Pongokin tykkäs kun sai juosta oikein kovaa ja kyllähän se mukavasti omiinkin reisiin otti.Tossa kuvasarjassa ei oikein laadulla juhlita, mutta pääasia että tääkin itsemurhayritys on nyt ikuistettu. Suosittelen lämpimästi, tää oli sata kertaa helpompaa kun mennä rullaluistimilla koiran kanssa (tuloksena siitä huvista kävästiinkin sitten Keskussairaalalla päivystyksessä...) ja ens kerralla tekis mieli mielummin koittaa varmaan suksilla. Jos sitä jaksais pakottaa isoveljen könyämään hakemaan mulle sukset vintiltä.


Pari kertaa ollaan nyt käyty hönpskäilemässä hallilla sekä tokoa että agia, mutta huomenna ja torstaina ois tarkotus treenata sitten ihan kunnolla. Lisäksi sunnuntaina on jatpailut, jossa olisi tarkoituksena startata ainakin mölliluokassa sekä varmaan ykkösluokassa, mikäli keinua ei tuu radalle. Jos tulee niin en uskalla startata.. Mutta täytyy nyt kattoo miten kontaktit ja kepit menee, että lähdetäänkö ylipäätänsä mihinkään. Kepit ollaan saatu treeneissä jo puhtaasti (hitaasti, mutta varmasti) joten niiden puolesta uskaltaa mennä. Niitä kontakteja pitäis vähän kattoo, kun ei olla niitä kauheesti nyt menty.Mukavasti jalat ristissä kun nukkuu!

Muttapa näihin tunnelmiin! Treeneistä varmaan tulee jotain purkautumista, kunhan sitä saa ensin itsensä sinne asti raahattua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti