maanantai 6. tammikuuta 2014

Kivat kimppa-aksailut

Heti aikaisin kymmeneltä mentiin treenaamaan Karon sekä kasvattajan kanssa. Treenattiin vuorotellen jokaisen koiria pätkissä, eli jokainen koira meni kolmesti, mutta kävi välissä autossa 'hengähtämässä'. 

Meillä ensimmäinen treeni oli sokkariharjoitus, joka olikin mulle tosi hyvä, kun oon aika heikko tolla teknisellä puolella. Karo kuvasi meille hyvän videokoosteen treenauksesta - kiitos paljon! Päällisinpuolin oon ihan tyytyväinen, vaikka tuli aika paljon mokiakin tehtyä! Olin usein tosi paljon liian eellä tai vaihtoehtoisesti todellakin liian myöhässä, tai mun linjat oli tosi outoja, mutta lopulta sitten kun tarpeeks sain neuvoa niin alko onnistumaan toikin treeni. Loppuun saatiin onnistunut koko rata ja jäi hyvä mieli!

Seuraavaksi mentiin - iik! - keinua pitkästä aikaa. Jos joku muistaa (klik!), niin keinu on ollut meille yksi mörkö ja tosi paha este. Pongo säikähti sitä niin pahasti, että jouduttiin kasvattajan kanssa kantamaan se sille ja aloittaa todella alusta aikoinaan. 


Nyt meno ei näyttänyt niin pahalta, pientä vastaanharitusta oli ilmassa, mutta aika hienosti se menee! Olen tosi tyytyväinen, että se meni näinkin hyvin! (En olisi ikimaailmassa uskonut että kehtaisin ikinä laittaa meidän keinusta edes videota nettiin...) Tehtiin tosiaan neljä toistoa, kasvattaja piti toiselta puolelta kiinni ja minä vain keskityin ohjaukseen yms. juttuihin. Neljän kerran jälkeen leikitin vähän, että koiralle jäi hauska olo tästäkin treenistä.

Viimeisenä vähän rallitreeniä, loppuun jotain hauskaa ja mukavaa. Ohjauksen kanssa oli taas pientä problematiikkaa, olin vähän liian edellä ja siksi meni esteiden ohitse. Hienosti meni kyllä pussiin, jossa oli viime ryhmätreeneissä pientä haparoinnin makua. Myös rengas meni ilahduttavan kivasti, on kiva saada aina enemmän 'varmoja' esteitä. :-) Tehtiin ihan pari kertaa vaan, loppuun jäi kiva ja ennenkaikkea NOPEA harjoitus muistiin seuraavaa kertaa varten. 
Päästettiin sitten vielä lopuksi koirat juoksemaan keskenään läheiselle pelto tms. alueelle. Mukana oli siis Pongo, Kake (Pongon puolipikkuveli), Tulppis (Pongon täysveli) sekä Muru (Pongon puolipikkusisko). Seuraavat treenit tällä porukalla on keskiviikkona, mitähän meille sille päivälle keksitään..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti