perjantai 22. marraskuuta 2013

Treeneillä jälleen!

Tänään tosiaan alkoi meillä vihdoin ja viimein jotain ohjattua actionia, eli agilityn jatko2-kurssi meidän lähelle rakennetussa uudessa koiraurheilukeskus Haukkuvaarassa! Koirakoita meitä oli yhteensä kaksi, eli tunnin treeniaika tuli hyvin hyödynnetyksi.

Mentiin ihan vaan takaakiertoharjoitusta, jossa ensin kutsutaan kakkosesteen takaa ja siitä ohjataan takaa ja kolmas este takaa ja putkeen. Oli hyvä treeni ja näytti juuri mun heikkouksia ja virheitä tosi paljon, Pongolla oli hyvä vire tehdä ja sillä oli kivaa, vaikka tehtiinkin vähän tylsää harjoitusta. :)Vanha kuva, copyright Karoliina

Sitten mentiin vielä loppuun A-estettä mun pyynnöstä, kun mietin osallistutaanko huomisiin Haukkuvaaran avaijaiskisoihin. Siinä sitten ohjaaja suositteli meille kontaktikurssia, mitä pitää ehkä harkita.. Toisaalta tuntuu taas suolaiselta maksaa neljästä kerrasta 64 euroa. 


Kaikinpuolin olen kyllä tyytyväinen, Pongo käyttäytyi erittäin hyvin ja keskittyi hyvin muhun sekä treenaamiseen pelleilyn tai haukkumisen sijaan. Huomenna sitten mennään avajaiskisoihin ja arvon vielä putkiluokan ja mölliluokan välillä. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti