keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Volume 0

Aksahallilla taas kasvattajan kera! Ensin keinulle ja ensin kasvattaja piti pannasta ja ohjasi apuna keinulle. Seuraavaksi putkeen ja siitä suoraan keinulle, kasvattaja oli toisella puolella tukena, mutta pitämättä kiinni. Hyvin meni, palkattiin ja lopetettiin. :) Keinu alkaa sujumaan jo ihan kivasti!

Sitten radanpätkää.. Radalla ei nyt väliä, harjoituksessa mun kropanhallinta sekä ääntely. Radanpätkää persjättöjen kera ja oli ihan mielettömän vaikeeta saada kroppa menemään juuri niinkuin halusin... Kropalla viestitän Pongolle ihan väärää suuntaa mitä esim huutamalla tai käsillä. 


Joten sitten otettiin treeniin kroppa kunnolla ja tehtiin kaikki harjoitukset niin, etten puhu mitään. Oli erilaista, mutta todella opettavaista!!! Mullahan on ongelma se, että höpötän esteiden välissä liibalaabaa ja muutenkin kokoajan hoen "hyvähyvä" tms juttuja. Saatiin radat menemään lopulta ihan ok, ja huomattavana se, että rengas meni tosi hyvin! Jatkossa pitää kyllä alkaa koittamaan taas tuota hiljaisuutta radalla.


Loppuun vielä A-estettä yksittäisenä kun se nyt vähän hiersi, pikkuhiljaa sitäkin pitäisi taas ottaa lisää treenaukseen! :D Treenien jälkeen vielä leikkiä Iippa, Muru ja Pongo yhdessä, sekä käytiin sitten vielä noiden kahden hauvelin kanssa metsälenkillä. Mukava päivä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti