perjantai 12. heinäkuuta 2013

Viimeisimmät treenailut

Keskiviikkona taas treenaamassa itsenäisesti agilityä kasvattajan kera, ryhmätreenit on tältä ja ensi viikolta peruttu. Otettiin sitten kuitenkin meidän ryhmälle varattu kenttä hyödyksi ja siinä treenattiin.

Ensin taas keinua, joka oli jo aika helppo. Ei vastustelua ja kaksi ekaa taas A pitäen Pongoa pannasta kiinni. Kolmannella sitten A päästi siinä lähdössä vapaaksi ja meni tosi hyvin! Palkkaus ja jätettiin taas hautumaan. Mutta jee! Kyllä se näyttää helpottuvan. :)


Sitten pari kertaa keppejä, eli hyppy ja sitten kahdet lyhyet kepit peräkkäin. Ongelmia oli, lähinnä vauhdin ja itseluottamuksen kera. Mä jäin myös liian eteen, eli saisin jättäytyä taaemmas. Verkottomat kepit vaan treeniin!


Sitten Pongo hetkeksi lepotauolle ja välissä treenattiin Murua. Pongon kanssa otettiin radanpätkää, jossa oli hyppyjä, A-este, rengas ja putki. Vaikeutena oli ensin rengas, joka johtui taas vaan Pongon asenteesta.. Pistettiin vaan se menemään ja hyvin sujui. Rataharjoittelu meni ihan jees, ongelmana se, että mä lähdin valssaamaan liian myöhään sekä varmistelemaan perään, että hyppäähän se koira ne esteet. Pongo antoi tosi paljon anteeksi ja korjaili mun virheitä. Loppuun viimeiseksi vauhtipätkä eli kolmen esteen suora ihan täysiä. Jee! :)
Tänään illasta tokoilua, eli taas hieman kapulan suussapitoa ja siitä palkkaus, yritin pitää vähän pidempää aikaa kun viimeksi. Hieman oli inhottavaa, mutta eiköhän se siitä helpotu. Sitten sivulletuloja, joka ilman käsiapua oli hieman vaikeaa vielä. Sitten seuraamista ja meni ihan hyvin se! :-) Pongo tarvitsee vielä aika paljon kättä apuna, mutta pikkuhiljaa.. Jos kättä yrittää ottaa pois, niin hieman passivoituu. Sitten otin vielä muutaman kerran istu-maahan-seiso tyylisiä "kaukokäskyilyjä" ihan läheltä ja lopuksi leikittiin vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti