perjantai 5. heinäkuuta 2013

Onnistuneiden agilitytreenien viikko

Keskiviikkona ryhmätreeneissä meitä oli vain kaksi koirakkoa treenaamassa ja meillä oli todella mukava vauhdikas rata, jossa oli pelkkiä esteitä ja putkia. Mukavaa vaihtelua viime kerran kontaktien treenaamiselle ja todelliselle epäonnistumiselle, tiesin että Pongo pärjäisi hyvin tälläisella helpolla radalla. Yhteensä esteitä oli 22, ja ensin mentiin 1-12 ja sitten seuraavalla kerralla 12-22 ja lopuksi koko rata (koirakkoa vaihdettiin aina joka välissä, hetken lepotauko väliin). Radat olivat helppoja, mutta vaativat etenkin ohjaajalta juoksukuntoa. Loppuun saatiin tosi hyvä suoritus, ihan super nollarata !! Olin ERITTÄIN tyytyväinen Pongoon!Tänään perjantaina sitten käytiin ottamassa nopea treeni kasvattajan kanssa. Ensin otettiin taas meille vaikeaa keinua ja Pongo käveli nätisti omin jaloin rohkeasti keinulle ja palautui siitä taas tosi hyvin leikkimään. Jätettiin yhteen kertaan kunnon leikkipalkalla!


Sitten otettiin vielä nopeaa rataa, joka taas oli lähinnä mun treenaamiseen. Siinä oli itselleni uusi roiskaisu eli koira vaan viskaistiin esteen yli. Mokia oli mun liiat kiertelyt ja kaartelut, ei seuraavan esteen näyttämissä tai se liian myöhään ja sitten hoin taas turhaan "hyvä" väliin, mutta en enää niin paljoa kuin yleensä. Otettiin rata pariin kertaan ja jäi taas oikein mukava pätkä loppuun ja jätettiin siihen, treenit kesti ehkä 10-15 minuuttia. Tehokas pikatreenaus!


Huomenna sitten Mikkeliin näytelmöimään ja meillä onkin ensimmäistä kertaa edessä kasvattajaluokassa esiintyminen, mikäli saadaan vaan vähintään EH omasta kehästä, minkä uskoisin Pongon kyllä saavuttavan. :-) Toivottavasti kaikki menee hyvin!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti