lauantai 6. heinäkuuta 2013

Mikkeli KR 6.7.2013

Tänään 8:30 Kaisa tuli hakemaan mua meiltä ja suunnattiin Vaajakosken apsille, missä pakattiin ittemme, kamamme sekä Iitu & Pongo kasvattajan eli Annan autoon Murun seuraksi ja nokka kohti Mikkeliä. 

Mukana Actinglaisia menoilla oli tänään neljä, eli edellämainittujen sankarien lisäksi oli vielä Kake tullut Kuopion kesälomiltaan mukaan. Ensin kehään meni junnu-uroksiin Kake, jonka jälkeen Pongo ainoana AVO uroksena. 


Kehä alkoi hieman sekavissa merkeissä ja sain itelleni viritettyä paniikin päälle, kun huomasin Kaken kehänlaidalla vapaana.. Siinä sitten onneksi Karo sai sen heti kiinni. :D Pongo juos ihan kivasti taas, juoksutin sen reippaasti. Hieman se taas apinoi ja otti kädestä/hihnasta kiinni, mutta muuten juoksi kyllä hyvin. Seisotuksessa se oli taas vähän 'blaah' asenteella, mutta iha kivasti kuitenkin.
Masculine. Very good type. Need much better ears. Square enough. Well angualed in front rear. Very good croup + tail. Needs stronger forequaters in movement. 


Tuomarina Antonio Di Lorenzo, tuloksena AVO EH1.
Oman kehän jälkeen odoteltiin hetki, jonka jälkeen sitten oli vielä tytöt eli Muru ja Iita näytelmöimässä ja saatiin kaikki Actinglaiset tänään EH. Se tiesikin sitten sitä, että päästiin ekaa kertaa kasvattajakehään!


Me oltiin kokojärjetyksessä, eli minä ja Pongo ensimmäisenä, seuraavana Karo ja Kake, sitten Iitu ja Kaisa ja viimeisena Anna-kasvattaja sekä Muru. Kehä meni hienosti, ilman suurempia hulinoita ja oltiin kaikki tyytyväisiä. Jäätiin Cinnaberry's kennelille toiseksi, mutta hyvä mieli kuitenkin kehästä jäi! :-)Acting Pocoyo, Acting Top Dog, Acting Top Model, Acting Top Notch

Ja vielä sitten lopuksi hupikuva meistä kaikista, ei se meno meillä aina niin vakavaa ole! Kaikkia alko just kutittaa ihan hirveesti. ;)
Kehien jälkeen ja nopean myyntitelttojen tsekkauksen jälkeen vaan kotimatkalle mussuttaen Kaisan tekemää herkkupitsaa. Nams! Kiitoksia vaan taas Acting-porukalle hauskasta päivästä ja reissusta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti