tiistai 16. heinäkuuta 2013

Hakutreenailemassa

Tänään taas hakutreeneissä, koivusillantien puolivälissä suunnilleen. Mukana MM (Ilmi), MM (Reko) ja AB (Riesa+Roi). Olin muutamalla koiralla maalimiehenä.

Pongolle otettiin taas samaa, eli ei näe eikä kuule maalimiestä ja lähetään kävelemään maalimiehelle päin. Ekalla ei ollut oikeasti hajulla, joten otin takaisin kiinni kun tuli luo ja sitten siitä aika suoriltaan meni maalimiehelle. Toisella sitten tein virheen, eli nykäisin juuri kun oli hyvin hajulla, eli mun pitäisi osata paremmin lukea koiraa, millon se on hajulla ja millon ei. Jatkuvaa opettelua! Kolme otettiin ja päällisinpuolin hyvä fiilis, erityisesti vikalle maalimiehelle meni tosi hienosti oikein kunnolla. Pikkuhiljaa alkaa se nenäkin löytyä!


Treenien jälkeen kävin vielä jollain 20-30min kävelylenkillä molempien kanssa metsässä, saivat siis juoksennella vapaana miten tykkäsivät. Mullahan on tosiaan Pongon pikkusisko Iita hoidossa nyt hetken aikaa! :) On oikein ihanaa kun on hoitokoira, vähän saa makua mitä se olisi oikeasti kahden (AIKUISEN!) koiran kanssa elää.

1 kommentti: