maanantai 1. heinäkuuta 2013

Agiliidoilla sekä harjotusnäytelmöimässä

Eli perjantaina sitten uusilla fiiliksillä kohti agilityhallia. Kasvattajalla oli "treenissä" mun & Poken lisäksi Pongon täyssisko Lyyti ja sen ohjaaja, jotka treenaili siinä samaan aikaan. 

Eli aloitettiin ihan keinulla ja oikeastaan Pongo oli samoilla fiiliksillä, mihin viimeksi jäätiin. Se ei tosiaankaan halunnut mennä keinulle ja osoitti sen hyvinkin selkeästi. No, onneksi sitten meitä oli siinä kaksi laittamassa se sinne ja se keinu vaan mentiin. Sen jälkeen tosi hyvä palkkaus, leikittiin oikein kunnolla pallolla ja palautui leikkimään heti. 


Seuraavalla kerralla keinu sujui paremmin, eli ihan ei joutunut sitä kantamaan keinulle, vaan meni sinne jo omin jaloin. Taas keinun jälkeen leikki hyvin ja kolmannella kerralla paransi vielä entisestään.


Lyytin omistaja (aikuinen) sanoi, että Pongon ilmeestä näki, että ei sitä oikeasti pelota se keinu, vaan se kokee nyt sen vaan epämiellyttävänä. Varmasti mun oma asennoituminen on vaikuttanut siihen, mutta nyt vaan ahkerasti treenataan kasvattajan silmän alla, niin eiköhän se siitä parane! Pongo tosiaan tossa osoitti sitä dominanssiansa, eli yritti pomottaa siinä minua (ja kasvattajaa) että ei huvita mennä (ökisemällä). No, mutta ei lähdetty tappelemaan, vaan pistettiin se menemään niin kyllä se vaan siitä helpottuu. 


Otetiin vielä sitten radanpätkää, jossa lopussa saatiin ihan kivakin tulos loppuun. Ensin Pongo oli vielä vähän hämmentyneenä edellisistä tapahtumista, mutta lelu kädessä sain sen tekemään tosi kivan ja reippaan radan. Kyllä tää tästä vielä paranee! :-)Kuumemmalla ilmalla käytössä häkki odotusajoille :-)

Sunnuntaiaamuna käytiin vielä mätsäröimässä (ihan ensi viikonloppua ajatellen) ja siellä oli ihan mukavasti porukkaa, ei kuitenkaan ihan mielettömästi. Oma kehä meni meillä mielestäni hyvin, parina meillä oli joku ihan peruskoira, en edes muista. :-D Pongo käyttäytyi hyvin, ehkä sitä hieman kyllästytti ja se oli vähän bläääh asenteella eikä esim. seisotuksessa näyttänyt ihan parastaan. Juoksi ihan superisti!! Sininen nauha, mutta olin kyllä ihan tyytyväinen.


Sinisten kehässä sitten ensin oli törkeätä pyörintää, koska meidän takana oli ah-niin-ihana aussinarttu, jota Pongo olisi halunnut moikata. Oon tosi tyytyväinen itseensi, koska sain sen händlättyä lopuksi niin, että seisoi oikein nätisti ja kiltisti eteenpäin ilman pyörimisiä. Oon tosi tyytyväinen, koska alku oli tosi vaikea, mutta nykyään osaan jo kiinnittää onneksi Pongon huomion toisaalle. En tiedä miksi se oli niin kiinnostumaton- toisaalta onhan tällä viikolla ollut jo paljon aktiviteetteja sille. Jäi hyvä mieli ja jos samalla lailla käyttäytyy kehissä niin olen tyytyväinen, vaikka tulis tyydyttävä. :-DMätsäröinnin jälkeen sitten pikaposeeraus autossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti