keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Valssi, takaaleikkaus & sokkari

Tänään agilityssä siis oli esterata, joka mentiin kolmesti. Ensin valssaten, sitten takaaleikaten ja lopuksi eli viimeiseksi sokkarein/mäkelöin. Kyseessä oli ihan hauska rata! Siinä oli siis kuusi estettä ja kaksi putkea, ja siinä vain vaihdeltiin menemistapaa. Neljä estettä oli suorassa linjassa ja kaksi sitten keskellä rataa, ja niitä vain sitten mentiin, ensin kaksi takaa, sitten kauempana olevalle, ja sitten taas kaksi takaa ja putkeen. Note to self: lataa agilityratojen teko-ohjelma.

Pongo oli valssatessa ihan hyvä, mutta meinasi haahuilla taas omille teillensä. Sain sen kuitenkin menemään. Takaaleikkaukset sujui tosi hyvin ja menikin lähinnä nauraessa, kun Pongo meni niin innokkaasti ja hyvin. "Ihankun olisit vaan sormia napsutellut ja se ois mennyt" näin kommentoi meidän menoa ryhmäläiskaveri. Siltä se tuntuikin, Pongo on aina ollut musta takaaleikatessa aika hyv.


Sokkarit oli vaikempia, koira oli väsy ja ei meinannut jaksaa keskittyä. Otin lelun aina käteen ja vaihtelin sitä ohjauksen suuntaisesti ja sain yhden hyvän pätkän ja lopetettiin siihen. Hyvä mieli jäi, sokkareita voisi vain harjoitella itsekseen enemmän! :-)Pongo väliajalla hörppimässä vettä autossa. Käy se makuultaankin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti