torstai 13. kesäkuuta 2013

Radalla taas

Päästiin sitten vihdoinkin taas kahden viikon tauon jälkeen agilityilemään ja olikin oikein mukava kerta! Mentiin rataa, jossa oli kaikki esteet ja uusimpana okseri. Alussa ensimmäisenä oli keinu, jonka suuntaan ei olla pitkään aikaan edes katsottu.

Itseäni taisi vaihteeksi taas jännittää enemmän kuin koiraa, mutta leikitin vain Pongoa oikein kunnolla keinun edessä ja vetäsin sen vain (samalla pitäen kiinni) keinulle ja sitten hupsista - oltiinkin jo kontaktilla ennenkuin se taisi edes huomata! Se sujui hyvin ja sitten leikittiin taas ja aloitettiin radan tekeminen. Jäi hyvä mieli keinusta :-)


Radalla Pongo oli kiva ja virheet olivat enemmänkin mun virheitä kun sen, eli tälläkertaa se kuunteli tosi hyvin mua ja ohjaamista, sekä pysähtyi myös kontakteille hyvin. Kepit meni parien verkkojen kera myös hyvin.. Pitäisi varmaan vaan askarrella paskarella ne esim. takapihalle ja treenata siellä niitä enemmän, koska nyt niitä on treenattu vain aivan liian vähän.

2 kommenttia:

  1. Millä tavalla te opettelitte kepit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin kasvattajan luona ja siellä mentiin keppejä niin, että oli kahdet kepit ja niiden välissä rako. Koira meni siis tästä rakosesta ja rakoa aina pienennettiin. No, se ei kuitenkaan onnistunut enää jatkaa samallatavalla tuolla JATin kursseilla, joten siellä sitten otettiin keppejä verkkojen kanssa.

      Poista