perjantai 14. kesäkuuta 2013

Itsenäiset ilta-aksat

Käytiin itsenäisesti treenaamassa vähän hallilla eilen illalla. Lyhyet kepit kaksilla verkoilla, jotka loppujenlopuksi meni hyvin myös ilman verkkojakin. Nyt vain täytyisi askarrella verkot takapihalle, niin pääsisi hinkkaamaan niitä ihan kunnolla. :D Koska toi osaa ne, ainoastaan vaan ongelma on siinä, että kävelee ne jossei verkkoja ole.


Sitten mentiin muutaman kerran keinu, kerta kiellon päälle.. Hidastin sitä sitten itse loppuun, mutta kyllä taas toi näytti niin hirveän traumatisoituneelle. Kuitenkin meni siihen ihan itse ja sen jälkeen puomille ilman ökinöitä, mutta pitäisi nyt vaan saada se olemaan pelkäämättä sitä keinua tai sitä vauhtia ja ääntä. Onhan toi iso koira (32kg) niin tottakai se rymähtää alas aika vauhdilla, mutta ei se sitä pelkää jos samaan aikaan joku tekee sitä eri kentällä.

Muutaman kerran vielä este- ja putkijuttua, ihan vain hauskutuksen vuoksi, sekä pariin otteeseen pöytä. Sitten vaan heittelin sille lelua ja pidettiin vaan hauskaa, mutta kyllä P vaikutti normaalia tylsistyneemmälle ja ei niin motivoituneelle, en tiedä sitten mistä johtui. Ei oltu hallissakaan kun noin 20 minuuttia ja en usko että treenit oli liian pitkät, ehkä se siitä keinun hinkkaamisesta sitten ahdistui henkisesti. Täytyypä varmaan käydä kasvattajan kanssa vähän katsomassa sitten sitä keinua, että mitespäin siitä jatkossa kannattaisi mennä! Kaikenkaikkiaan Pongo vaikuttaa jo aika kisavalmiille, joten taidan alkaa tässä kesän mittaan starttailemaan sillä jotain mölliluokkia, missä saa olla kaikkia esteitä paitsi keinu ja ehkä kepit.


1 kommentti:

  1. Voi söpö Pongo<3 Himalajalla.blogspot.com :D (saa liittyy lukijaks jos haluu heheh ;))

    VastaaPoista