maanantai 10. kesäkuuta 2013

Ei ollut tuuria tälläkertaa

Agilityssä ei olla käyty nyt kahteen viikkoon sairastelun vuoksi. Tällä viikolla täytyykin mennä ja ollaankin menossa, nyt jos ei ihmeempiä satu.

Sunnuntaina käytiin näytelmöimässä Tuurissa ja lähtö oli aamulla kasin pintaan. Pari tuntiahan sinne ajeli ja sitten päästiinkin kuumalle näyttelypaikalle. Kehä oli myöhässä yli puoli tuntia, mutta Pongo jaksoi hienosti odotella ja olinkin tyytyväinen sen käytökseen kehän ulkopuolella. Ainoastaan kun kävin vessassa ja L piteli Pongoa, niin sen ajan haukkui taukoamatta.. :D Mutta muuten käyttäytyi tosi kivasti ja olin kyllä ihan tyytyväinen Pokoon.

Kuvasta kiitos Karo

Kehä meni meiltä ihan hyvin. Pientä pomppimista juostessa, mutta muuten totteli tosi hyvin ja seisotuksetkin onnistui hyvin. Ei pelännyt tuomaria ja antoi kosketella hyvin, muutenkin tosi onnistunut kehä yleisestikkin. Nakit kiinnosti hyvin ja en oikein keksi muuta negatiivista kun ton pomppimisen juostessa. Alla meistä kuvattu video, kiitos Karo!
"Kookas. Niukasti kulmautunut. Yhdensuuntaiset liikkeet. Hyvä rintakehä. Maskuliininen pää. Pitkä otsapenger. Kevyet korvat. Saksipurenta. Hieman syvä kallo. Hyvä turkki. Avoin & luoksepäästävä."

Tuloksena AVO-EH1, Tuomari Antti Nieminen

Kuvasta kiitos Karo

Kotimatka sujui rauhallisissa merkeissä, koira vaikutti hyvin väsytetyltä ja rankka viikonloppu sillä olikin ollut takana. Olen ihan tyytyväinen reissuun, vaikka ikinä tyytyväinen en EH tulokseen olekkaan. Jospa sitten Mikkelissä oltaisiin erinomaisia vaikka. ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti