perjantai 24. toukokuuta 2013

Puhtaalta pöydältä

Edellinen blogini, eli Mind me pink ei tuntunut enää omalta, ja päätin nyt sitten perustaa aivan uuden blogin ja nyt blogata pelkästään ja ainoastaan Pongosta. Omasta elämästäni mulla ei ole enää kiinnostusta enempää jauhaa ja heppajututkin ovat ehkä suht tylsähköjä, joten mielummin jätän nekin sitten postailematta. Tarvitsen kuitenkin Pongolle treeniblogia, missä pidän yllä sen kehitystä sekä takapakkeja.


Blogin päähenkilönä seikkailee päälle kaksivuotias sileäkarvainen collieuros Acting Pocoyo eli tutummin Pongo. Pongo saapui minulle 3.4.2011 päälle seitsenviikkoisena rääpäleenä, joka on suurimmaksi osaksi ihastuttanut ja rikastuttanut elämääni. Pongon kanssa ollaan jo keretty alkaa harrastaa vaikka mitä! Ollaan viimekesänä käyty agilityn junnualkeisleirillä, josta jatkettiin alkeiskurssille. Nyt setvitettiin agilityn jatko1 -kurssi, jonka jälkeen alettiin liitelemään jatkokakkosessa. Tämän kauden tavoitteena olisi mahdollisesti päästä starttaamaan ihan oikea agilityluokka oikeissa agilitykilpailuissa, mikäli ollaan jo päästy niin pitkälle.

Lisäksi ollaan tietenkin tottisteltu sekä ihan kunnolla yritetty tokoillakkin, mutta ikinä ei voi tottistella liikaa. Se on meillä vähän vaiheessa ja lisää pitäisi treenata. PK-haku on ollut Pongolle myös hyvä laji ja sitä innokkaana lähdettäisiin tänäkin keväänä/kesänä treenimään, mikäli alkaisi collieiden harjoitukset jälleen. Lisäksi ollaan käynyt napsimassa muutamat ERIt, EHt ja Ht näyttelykentiltä sekä tietty pyöritty myös mätsäreissä.


Täällä blogissa tullaan näkemään siis Pongon treenailuja sekä kisaamisia kaikissa mahdollisissa lajeissa, mitä harrastellaan. Sekä tietenkin varmasti ihan vain kotihöntsäilyjäkin.

Kuulumiset kirjoittelee siis 18-vuotias (pian kuitenkin jo starttaa vika teinivuosi) ylioppilas Jyväskylästä. Pongo on minulle ensimmäinen oma koira, mutta sekarotuinen kotikoira oli sitä ennestään jo meillä. Pongo kuitenkin on tutustuttanut minua pikkuhiljaa koiraharrastuksien maailmaan ja kovaa vauhtia sitä opetellaan. :-) Omat tulevaisuudensuunnitelmat ovat auki, toivottavasti joku koulupaikka aukeaisi ensi syksylle..


Tervetuloa viihtymään uuden blogini parissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti