perjantai 24. toukokuuta 2013

Jämsä KR 19.5.2013

Ensimmäiseksi kunnon blogipostaukseksi voisin tehdä postauksen meidän kauden avajaisnäyttelyistä. Edelliseen blogiinhan tein tästä postauksen jo, mutta toinenkaan ei liene pahiteeksi näin uuden blogin kunniaksi.

Aamulla oli tarkoitus lähteä klo 8 kohti Jämsää, kun meidän vuoro kehässä oli tarkoitus olla noin kello 10. Oltiin 16 koira kehässä ja kehä alkoi klo 9. Jouduin kieppaamaan takaisin kun kamera jäi ja myöhästyin 20 minuutilla aikataulusta. Kun päästiin paikalle, niin hupsista, 5 minuuttia ja aika mennä kehään... No onneksi ei oltu ihan ekaa kertaa siellä niin ei tarvinnut miettiä, mitä siellä kehässä tehdään!


Kehässä Pongo oli vähän erilainen mitä normaalisti. Yleensä se riehuu aika paljon ja yrittää hyppiä mua vasten ja jopa vähän näykätä mun rannetta. Nyt se oli jopa laiskahkon oloinen juostessa edestakaisin, mistä oon ihan tyytyväinen. Kehä oli aika pieni, mutta sain mun mielestä esitettyä Pongon hyvin ja edukseen. Ainoastaan "teltan" edessä seisottaessa se yhdessä vaiheessa kyttäili eteenpäin, muuten se pönötti ihan nätisti.


"Maximum sized. Masculine male. Good details in head. Well set ears. Good neck and topline. Tail carried a little high. Sufficient body. Slightly out in elbows and a little loose in front, moves ok behind"

Tuloksena AVO-EH1, Tuomari Mona Selbach (Norja)


Kotimatka sujui hyvissä tunnelmissa ja uusi farkkutoyota on kyllä kätevä koirankuljetukseen. Pongokin tuntuu hyppäävän sinne enemmän mielellään ja silläkin on paremmin tilaa, eikä se sotkeudu ajovaljaisiin. :-) Farkku on kyllä hyvä valinta (suuren) koiran omistajalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti